Can: Projenin Konteyner Alanında Gerçekleştirilmesi Çok Yerinde Bir Karar

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Elazığ’da başlatılan geleneksel Türk çocukları projesinin kentte büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Can: Projenin Konteyner Alanında Gerçekleştirilmesi Çok Yerinde Bir Karar

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Geleneksel Türk Çocukları Projesi’ne büyük ilgi gösterildiğini söyledi.

CAN: KONTEYNER BÖLGESİNDE YAPILMASININ ÇOK YERİNDE BİR KARAR

Can açıklamasında, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenerek İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından yürütülen Geleneksel Türk Çocuk Oyunları projesini Türkiye’de yedi bölgede yaptıklarını; bu iller arasında Elazığ’ın da olduğunu, bu sene de gerek Elazığ’da yaşanılan deprem ve sonrasındaki Covid19 hastalığı nedeniyle projenin konteyner bölgesinde yapılmasının çok yerinde bir karar olduğunu söyledi.

CAN: BÖYLE BİR ETKİNLİĞİ YAPMAK AYRI BİR ÖNEME SAHİPTİR

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, “Deprem ve hastalığın olumsuzluklarını yaşayan çocuk ve gençlerin dünyasında oyun, oyuncak, onlarla birlikte olarak bir şeyler paylaşarak birlikte olmak çok önemli bir faaliyettir. Bu anlamda konteynır kentte böyle bir etkinliği yapmak ayrı bir öneme sahiptir. Tarihe yolculuk yaparak sağlıklı ilişkiler içerisinde bir araya gelerek sokağın risklerin azaltarak, kişiye bir şey yapmayı özendiren internet bilişimin bağımlılığından uzak bir anlayış ile aynı zamanda obezite ile mücadele ile kalıcı geleneksel alanların da devamlılığı projede amaçlarımız, hedeflerimiz arasındadır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137