3 dönem belediye başkalığı görevini yürüten Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, ilçeye kazandırılan çalışmaları Kanal Fırat televizyonlarına anlattı.

YILDIZ: İLÇEYE KAZANDIRILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, “ Dünya’nın pandemi koşullarını göz önün e aldığımızda tabi ki ülkemizin de bu pandemi koşullardan etkilenmiş olması, ekonomik şartları bizlerin de belediyecilik yapması hususunda ki işin doğrusu endişelerimizi önce çok arttırmıştı fakat bugüne kadar yaptığımız ve başarabildiğimiz işler bakımından çok mutluyuz, mesuduz, bahtiyarız.” dedi.

İlçeye kazandırılan ve yapımı devam eden çalışmalara değinen Yıldız, kendisi için ilçeye kazandırılan en önemli projenin çöp transfer istasyonu olduğunu söyledi.

YILDIZ: EN ÖNEMLİ PROJEMİZ ÇÖP TRANSFER İSTASYONU

Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, “ 2019 seçimlerinden sonra planlarımızı yatırın planlarımızı yapabildiğimiz hizmetlerin birçoğunu yaptığımızı söyleyebilirim. Sosyal mekanlardan, ulaşımlardan, toplu konutlardan birçoğunu başardık. İçinde bulunduğumuz millet parkı son derece güzel oldu. 350 Toki konutumuz çok yakın zamanda teslim edilecek. Böylelikle Çemişgezek’te yaklaşık 530 Toki konutumuzu vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız. Belediye ekipmanlarımız arazözlerimiz, kepçelerimiz mini sanayi bölgemiz bunların hepsini fazlasıyla yaptık. Benim için bu 3 dönem içerisinde içimi çok ferahlatan hizmetlerden doğrusu nedir diye sorsanız ben çöp transfer istasyonu demek istiyorum.” dedi.

İlçenin acil sorunlarını giderdiklerini ifade eden Başkan Yıldız, 2022 yılının kendileri için final yılı olacağını ifade etti.

YILDIZ: 2022 YILI FİNAL YILIMIZ OLACAK

Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, “ 22 yılı çok güçlü bir yatırım programı olarak geçecek. İlçemizin birçok acil sorunlarını ihtiyaç olan hizmetlerini giderdiğimiz söyleyebilirim ama 2022 inşallah finalimiz olacak. Bütün alt yapı problemlerimizi bitirmiş olacağız. Kanalizasyon, bütün şehir şebekesini içme suyu şebekesini yenilenmesi yine ilçemize bir içme suyu kaynağı yaklaşık 10 kilometreden getireceğiz. Bununla birlikte de doğalgazı da alt yapıya girmişken hiç olmazsa hatlarını döşeyip 2023’ün taslak programındayız doğalgaz olarak. Eğer bunu da başarabilirsem ciddi manada büyük bir işi başarmış olacağız.” dedi.