Elazığspor’da son 3 haftada hedeflenen 9 puan için geriye sayım başlarken, kart cezalısı oyuncuların cezalarını tamamlayarak hazır duruma gelmeleri teknik heyeti oldukça sevindiriyor.

Ligin 34. Haftasında ilimizde oynanan Bodrumspor maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen ve 1 maçlık cezalarını Kırşehir Belediyespor maçıyla tamamlayan Cengizhan Akgün, Görkem Yağcı ve Selim Enes Özeren, ligin 36. Haftasında Çarşamba günü ilimizde oynanacak olan Mamak FK maçında oynayacak duruma geldiler.

Elazığspor teknik direktörü Cafer Aydın’ın görev vermesi halinde Cengizhan Akgün, Görkem Yağcı ve Selim Enes Özeren’in Mamak FK maçında forma giyebilecekler.

Kırşehir Belediyespor maçında gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kalan Ömer Faruk Aydemir’in ise Mamak FK maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Öte yandan sakatlıklarından dolayı Kırşehir Belediyespor maçı adrosunda yer almayan Yiğitcan Erdoğan, Muhammet İldiz ve Hebat Alan’ın tedavilerinin ise yoğun bir şekilde devam ettiği ve Mamak FK maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.