Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Yıldız’ın Seçim İletişim merkezi açıldı.

İzzetpaşa Camisinin yan tarafında açılan Seçim İletişim Merkezinin açılışı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

KANGAL: “SEÇİME GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRIZ”

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, iltifat olarak 14 Mayıs’ güçlü bir şekilde hazır olduklarını söyleyerek, “DEVA Partisi olarak yaklaşık 3 sene önce partimizi kurduk ve ülkemizin geleceğini inşa etmek adına bugüne kadar büyük emeklerle 14 Mayıs seçimlerine hazırlandık. Ancak seçimlerde daha büyük sinerji oluşturmak adına Millet İttifakı bileşenlerimizle huzurlarınızda seçime güçlü bir şekilde hazırız.” dedi.

YILDIZ: “ZOR BİR SEÇİM OLACAK”

CHP Elazığ 3.Sıra Milletvekili adayı Ahmet Yıldız 14 Mayıs ta yapılacak seçimlerin öneminden bahsederek: “Bu seçim kimler arasında geçecek? Sistem değişikliğini isteyen güçlendirilmiş parlamenter sistem isteyenler ile tek adam sistemini isteyenler arasında geçecek. Oğluna bayramda pantolon alamayan babalar ile ülke kaynaklarını 5’li çetelere peşkeş çekenler arasında geçecek. Elazığ’a bakanlık sözü veren ve Elazığ’ın meydanlarında bakan olacağını deme cesareti gösterenler ile 21 yıl iktidar olup Elazığ’a bakanlık vermeyenler arasında geçecek. Görüyorsunuz zor bir seçim olacak ama bahar gelecek ve her şey çok güzel olacak.” diye kaydetti.

AKIN: “MİLLETİMİZİN GÖZÜNDEKİ YAŞI SİLECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, Elazığ’ın sorunlarını bildiklerini ifade ederek: “Elazığ’ın problemlerini en iyi bilen kadrolar şuanda huzurlarınızdadır. Biz Elazığ’ımızın problemlerini biliyoruz çünkü her yerini 3 sene boyunca gezdik. Her yerin özel sorunlarını çok iyi biliyoruz ve elimizde bunları çözecek projeler var. Desteğinizle bizler milletvekili olarak seçilirsek bu projeleri hayata geçirerek Elazığ’ımızı top yekûn kalkındıracağız ve milletimizin gözündeki yaşı sileceğiz.” ifadelerini kullandı.

 EROL: BU GÖRDÜĞÜNÜZ KADRO TÜRKİYE’NİN ÖZLEM DUYDUĞU KADRO

CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol, Türkiye’nin özlem duyduğu kadronun seçimlerden başarı ile çıkarak, hizmet edeceklerini söyleyerek: “Bu gördüğünüz kadro Türkiye’nin özlem duyduğu kadro. Toplumsal uzlaşmayı sağlayan, aynı şeyleri düşünmeseler de ortak değerlerde bulunmuş bir kadro. Ülkemizin geleceği için, kamu düzeninin yeniden sağlanması için liderlerimizin bir araya gelerek oluşturduğu tablonun yansıması da Elazığ’da.” diye kaydetti.

1.Çaydaçıra Yüzme Festivali Başlıyor 1.Çaydaçıra Yüzme Festivali Başlıyor

EROL: “BİZ BU DÖNEM MİLLETVEKİLİ OLMASAYDIK…”

Elazığ’da hizmet için her yere yetişmek için koştuğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Ben bu şehirde yaşayan bana oy veren vermeyen herkesin milletvekili oldum ve her yere koşup yetişmeye çalıştım. İnanın bunun aksini savunanı televizyonlarda tartışmaya çağırıyorum. Biz bu dönem milletvekili olmasaydık bu kadar TOKİ konutu yapılmayacaktı, Elazığ afet bölgesi ilan edilmeyecekti. Vallahi Türkiye’de herkes Elazığ’ı unutmuştu. Bize inanın güvenin, genel başkanımızın inşallah seçilecek bu memleketin çocuğu, insanların dini inançları siyasi duruşları üzerinden sahtekârlık yapanlara inanmayın. Gerçekten bu şehir için bir şeyler yapacağıma inanmışsanız, bana güvenmişseniz bize oyunuzu verin ama hala tereddüttünüz varsa sandık başında elinizi vicdanınıza koyarak bütün adayları dinleyerek Elazığ için kim hayırlıdır diye düşünerek oy kullanmanızı rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.