Seçim Ziyaretlerini sürdüren CHP Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın’ın ilk durağı DSİ 9. Bölge Müdürlüğü oldu.

AKIN: KAMU PERSONELİN HAK ETTİĞİ SAYGINLIĞA VE ÜCRETLERE KAVUŞTURACAK

Personelleri tek tek ziyaret eden Akın, “Şu an birçok kamu personelimizin açlık sınırında ücret alıyor. Gelecek ile ilgili ciddi endişeleri var. Kamu kurum personelinin sıkıntı ve sorunlarını çok iyi biliyorum. İktidar olduğumuzda İlk önceliğimiz kamu personelin hak ettiği saygınlığa ve ücretlere kavuşturacak.” dedi.

Abdullah Akın, kurum ve oda ziyaretlerini Elazığ Baro Başkanı Avukat Melih Efe’yi makamında ziyaret ederek devam ettirdi.

AKIN: “ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR” DÜSTURUNU KENDİMİZE İLKE EDİNECEĞİZ

Akın Elazığ Baro ziyaretinde, “Adalet Mülkün Temelidir” düsturunu kendimize ilke edineceğiz. Toplumu ayakta tutan yapı ancak adil bir yönetimle mümkün olacak. Halkımız vekilliği bize layık gördükleri takdirde her meslek gurubunun ve odanın dilek ve taleplerini ilgili meslek gurubu ile bir araya gelerek çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Türk Eğitim Sen’den Üç Okula Kütüphane Türk Eğitim Sen’den Üç Okula Kütüphane

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Baro Başkanı Av. Melih Efe, milli, manevi ve adaleti ilgilendiren her konuda kendilerine destek vereceklerini söyledi.

CHP Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın Baro başkanı Melih Efe’ye ilgi ve alakaları için teşekkür ederek ayrıldı.