24 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin milletvekili adayları da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

DESTEK İSTEDİ

Bu kapsamda 27. Dönem CHP Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol’da Karakoçan ilçesinde hem esnafla, hem de vatandaşla bir araya geldi, destek istedi.

“YENİ BİR ARAYIŞIN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ VE HİSSEDİYORUZ”

 “Seçmenler Elazığ siyasetinde bir değişimin olması gerektiği konusunda hemfikir olmuşlar” diyen Erol, “Önümüze iki tane oy pusulası gelecek. Birisi milletvekili tercihi bir diğeri de cumhurbaşkanı tercihi. Elazığ’da bu son seçimde gerçekten toplumda yeni bir arayışın olduğunu görüyoruz ve hissediyoruz. Seçmenler Elazığ siyasetinde bir değişimin olması gerektiği konusunda hemfikir olmuşlar. Bizim yapmamız gereken toplumu doğru bilgilendirmek, doğru yönlendirmek, siyaset bilimimizi doğru kullanmak. Bir milletvekilinin milletvekili olma gerekçesini ve adaylığını doğru anlatmak ”ifadelerinde bulundu.

“BİZ ELAZIĞ’DA KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLACAĞIZ”

Milletvekilinin görevlerine değinen CHP Milletvekili adayı Gürsel Erol, “Milletvekilinin en önemli görevlerinden bir tanesi vatandaş ve devlet arasında bir köprü olup vatandaşın sorununu tespit edip devlet bürokrasilerinin çözümünü geliştirmek. Bir milletvekilinin iktidarı veya muhalefeti olmaz. Bir milletvekilinin beceriklisi ve beceriksizi olur. Bu anlamda Tunceli milletvekilliğim dönemimde bunu en yakın yaşayan milletvekillerinden biriyim. Önümüzdeki süreçte siyaset yaparken bizim siyaset dilimiz kutuplaşma ve kavga üzerine değil. Siyaseti sorgulayan ve çözümleme ile siyaset yapacağız. Biz Elazığ’da kimsesizlerin kimsesi olacağız, fakir fukaranın sesi olacağız ve insanların taleplerinin ve mağduriyetlerini gidermenin yolunu araştıracağız. Bize inanın ve güvenin” diye kaydetti.