Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Gazetesi’ni ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Semih Erdem ve çalışanları ile bir araya geldi.

EROL: MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ İLE İLGİLİ GÜNDEM OLUŞTURACAĞIZ

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan CHP Elazığ Milletvekili Erol, “Fırat Gazetesi’nin bizim için ayrı bir önemi var. Elazığ’ımızın en eski en köklü gazetelerinden bir tanesi. Elazığ’ın bilgilendirilmesi anlamında Elâzığ’daki haberlerinin Türkiye kamuoyuna duyurulması anlamında çok tarihsel bir işlev görüyor. Çalışmalarımızla ilgili gazetecilerin ve yöneticilerin bakış açısının objektif ve gerçekçi olduğu için ben onların ara ara görüşlerini alırım. Eksiğimizi gediğimizi, yapmamız gereken işlerle ilgili önerilerini alırım. Bu vesile ile bugün Fırat Gazetesini ziyaret ettim. Elazığ’ın sorunlarını gündeme getirdik. Bundan sonraki çalışmalarımız ile ilgili kendilerine bilgi verdik. Meclis açılınca Elazığ’da 24 Ocak gecesi yaşanan deprem sonrası sürecin yönetilmesiyle ilgili, burada halk mağduriyetinin giderilmesiyle ilgili, deprem konutlarının yapılması ile ilgili, kısaca deprem kaynaklı mağduriyetlerin giderilmesi ve giderilememiş mağduriyetlerin giderilmesi ile ilgili gündem oluşturacağız” dedi.

ERDEM: ELÂZIĞ ÇOK BÜYÜK BİR SIKINTI İÇİNDE

Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem de, “Sayın vekilimiz Gürsel Erol bey gazetemizi ziyarete geldiler. Kendilerine geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Sayın vekilimiz her Elazığ‘a geldiğinde basını ziyaret ediyor. Elâzığ’ın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Elâzığ’ın sorunu ve sıkıntıları ile ilgili, Elazığ’ın kanayan yarası deprem ile ilgili, şu an pandemi süreci de devam ediyor bununla ilgili konuştuk. Elâzığ çok büyük bir sıkıntı içinde. Bu konu ile ilgili sayın vekilimiz elinden geleni yapıyor, kamuoyu yaratmaya çalışıyor. Ulusal kanallarda Elazığ’ın sorunları ile ilgili bazen toplantılarda Elazığ’ın sorunlarını dile getiriyor kendileri. Şu anda da görüştük. Sayın cumhurbaşkanımızın Elâzığ’ın sorun ve sıkıntıları ile ilgili randevu talebi var” diye kaydetti.