CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde tedavi görmekte olan şehit Fethi Sekin’in babası Zeki Sekin’i ziyaret etti.

Milletvekili Erol, Sekin’in bayramını kutladı. Zeki Sekin’in sağlık durumu ile ilgili doktorlarından bilgi alan Erol, şehit Fethi Sekin’in de kabrini ziyaret edeceğini ifade etti.

Milletvekili Gürsel Erol ziyaretin ardından şehit Fethi Sekin’in kabristanına gitmek üzere Baskil’e hareket etti.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da şehit babası Zeki Sekin’i ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Milletvekili Erol, Zeki Sekin’in doktorlarından durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra Ankara Bilkent’te bulunan TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde Sekin’in tedavisinin yapılması için girişimde bulunacağını ifade etti.

MİLLETVEKİLİ EROL, ŞEHİT FETHİ SEKİN’İ KABRİ BAŞINDA ZİYARET ETTİ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Zeki Sekin’i ziyaretinin ardından Baskil ilçesine giderek şehidin kabrini ziyaret etti.

EROL: BİZ BU EMANETE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Erol," Şehitlerimiz bizlere emanet olarak ailelerini bıraktı. Biz de bu emanete her zaman sahip çıkacağız. Hemen hemen her bayramda Zeki amcamızı ve şehidimiz Fethi Sekin'i ziyaret ediyoruz. Fethi Sekin ile İzmir'de bizim dostluğumuz, tanışıklığımızda vardı. Allah Rahmet eylesin. Bunlar bu vatanın gerçek yiğit evlatları. Lafta sözde vatanseverlik olmuyor. İşte böyle ülkemiz için, toprağımız için, bağımsızlığımız için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimiz sayesinde bu ülke, bu devlet, bu vatan ayakta. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah, milletimize ve şehitlerimizin ailelerine sabır versin” ifadelerini kullandı.