CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ve beraberindeki heyet Elazığ’da yılbaşı ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ve yönetimi ilk olarak Keban yolu Emniyet Uygulama Noktasına giderek güvenlik ekiplerinin yılbaşını kutladı.

Başkan Duran ve beraberindekiler daha sonra Hankendi Jandarma uygulama noktası, Diyarbakır yolu emniyet uygulama noktası ve Bingöl yolu emniyet uygulama noktasını da ziyaret ederek polis ve jandarma ekiplerinin yeni yılının hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretlerde CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da telefonla güvenlik ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.

CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ve yönetimi son olarak da Mediline Hastanesi çalışanlarının ve hastalarının yeni yılını kutlayarak uzun süre sohbet etti.

CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 2023 yılının güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.

DURAN: BİZ VATANA, MİLLETİNE BAĞLI İNSANLARIZ TÜM ÜLKE OLARAK

Başkan Çağlar Duran, “Birçok sıkıntıları geride bıraktık. Gerek acısıyla gerek ekonomik krizlerle boğuşan bir ülkede yaşıyoruz maalesef ki. Ama ülkemizde 2023 yılında birçok şeyin düzeleceğine, yeni ufuklar açılacağına eminiz. Ben bütün hemşehrilerimize sağlık, mutluluk, huzur ve refah diliyorum. Bu mishakı milli sınırlar içerisinde bizlere Allah bu bayrağın altından eksik etmesin. Biz vatana, milletine bağlı insanlarız tüm ülke olarak. Hepinize sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.