CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol, CHP’li adaylar Abdullah Akın, Ahmet Yıldız, Alım Çeliker Özdemir ve Azad Alınak seçim ziyaretlerine ilçe ve beldelerle devam etti.

Milletvekili Erol ve CHP’li adayların durağı ilk olarak Karakoçan ilçesi oldu.

Esnaf ve vatandaşla buluşan CHP Heyeti talepleri dinledikten sonra partilerinin ilçe seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

Milletvekili Erol ve adaylar buradan Sarıcan Beldesine geçerek çalışmaları hakkında belde halkını bilgilendirdi.

 GES yatırımcıları ile de bir araya gelen Milletvekili Erol ve beraberindekiler, iktidar olmaları halinde çözülecek ilk sorunlardan birinin GES olacağının sözünü verdi.

Elazığ’da İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor Elazığ’da İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

EROL: MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİZ

Erol yatırımcının kazanılmış haklarının verileceğini söyleyerek, “GES projeleri ile ilgili Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın’ı da bilgilendirmiştik. Sizlerin bize verdiği bilgi doğrultusunda biz de Ahmet Akın’a iletmiştik. Ahmet Akın beyde sizin sorununuzun çözümü ile ilgili önerilerini seçim bildirgemize koydu. Bunlar kazanılmış haktır ve kazanılmış haklar yeniden iade edilecek. Sözleşme kurulları şartları ne ise yasal haklarınız devam edecek. Genel Başkan Yardımcımızın bu işle ilgilenmesinin önemi ise bu dönem Balıkesir Milletvekilimizdi. Bu dönem milletvekili adayı yapılmadı. Çünkü genel başkanımız açıkladı. Kendisinin Enerji Bakanı olacak. Konuyu iyi bilen birisi olarak bu sorun seçimden sonra Ahmet Akın Bey’in çözeceği ilk sorun olacak. Bu size yapılan bir ayrıcalık değildir. Tam tersine size tanınan bir hak sahipliği ile ilgili size yaratılan bir mağduriyetin giderilmesidir. Bunun çözümü bizde. Ahmet Akın’ın bakanlığı döneminde çözülecek ilk sorun bu. Bunun sözünü size verebilirim. Diyelim ki olumsuz bir tablo ile karşı karşıya kalındığında da biz bununla ilgili yine kanun tekliflerimizi meclise vereceğiz ve mecliste gündeme getireceğiz. ” dedi.

Heyet son olarak Palu ve Kovancılar ilçesinde ziyaretlerine devam etti.