CHP Heyetinden, AK Parti’ye Ziyaret

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre önce AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Şerafettin Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Heyetinden, AK Parti’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zeki Kaplan, bir süre önce AK Parti İl Başkanlığına atanan Şerafettin Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KAPLAN: GÖRÜŞ İLİŞKİLERİ, ALIŞVERİŞİ İÇERİSİNDE BULUNABİLİRİZ

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Kaplan, “Adalet ve Kalkınma Partisi il binasını ziyaret ederek yeni görevi üstlenen değerli kardeşim Şerafettin Yıldırım Bey’i ve ekibini ziyaret etmek amacıyla kendilerini ziyarete geldik. Bizleri kabul ettiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Tabi siyasetçiler ilin menfaat ve çıkarları doğrultusunda zaman zaman hem kendi parti binalarında hem bazı yerlerde toplantılarda özellikle il koordinasyon kurulu toplantılarında bayramlarda resmi törenlerde buluşurlar. Elazığ’la ilgili, illeri ile ilgili değerlendirmelerde bulunurlar. Geçmişte de biz yine Adalet ve Kalkınma Partisi başta olmak üzere diğer siyasi partilerimiz de bölgemizin, yöremizin ve ilimizin menfaat ve çıkarları doğrultusunda görüşmeler yapmıştık. Bundan önceki değerli başkanımız Ramazan Bey’le bu görüşmeleri yapıyorduk. Şerafettin Bey’de o dönemde bu yönetimin bir parçasıydı. Kendisiyle de yakinen de zaman zaman görüşmüşlüğümüz vardır. O nedenle de nezaketli bir tutumu olduğunu biliyoruz. Bunu benim ifade etmeme gerek yok. Umarım bundan sonraki süreçte Elazığ’ın menfaat ve çıkarları doğrultusunda toplumun huzuru ve refahı doğrultusunda toplumun ülkenin ekonomik anlamında nasıl rahatlayabileceği, Elazığ için nasıl bir kalkınma planıyla beraber bazı konuları paylaşarak Elazığ’ın sağlığını, huzurunu, mutluluğunu sağlayacağımız hususunda da görüş ilişkileri, alışverişi içerisinde bulunabiliriz” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: HEPİMİZ BU ÜLKE İÇİN HİZMET ETMEKTEYİZ

Makamında misafirlerini ağırlayan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Farklı farklı kulvarlarda, farklı farklı misyonlarımızda hepimiz bu ülke için hizmet etmekteyiz. Kendisini zaten çok öncesinden de tanıyorum. Naif bir kişiliği ve diyaloğa açık bir yapısıyla da her zaman için, bu şehir için çırpınan bir siyasi il başkanımızdır. Bu şehirde yaşıyoruz. Doğal olarak şehrimizin sorunları var. Bazen özel sorunlardan kaynaklanan çok yakın zamanda yaşadığımız deprem ve genel anlamda pandemi var. Dolayısıyla bu tür özel ve genel sorunları siyasi partilerimizin diyaloglarıyla, birlikte hareket ederek çözme konusunda katkıda bulunmak şehir için, her zaman için faydalıdır. Bu konuda her zaman için kendisinden defansla karşılaşmadığımız, her zamanda diyaloğa açık olduğunu gördüğümüz için huzurunuzda bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayı da tekrar hem kendisine hem de yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137