Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ için kamera karşısına geçti, Elazığ için özel bir video paylaştı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bugün Kılıçdaroğlu’nun Elazığ için seslendirdiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu çektiği videoda, Elazığ ve Elazığlılara olan sevgisini aktarıp, Elazığ Ticaret Lisesinden birincilikle mezun olduğunu anımsattı.

KILIÇDAROĞLU: ELAZIĞ’I DA, HARPUT’U DA BÜTÜN İLÇELERİNİ DE SEVİYORUM

Elazığlılara seslenen Kılıçdaroğlu, “Değerli hemşerilerim sizi çok seviyorum. Elazığ’ı da, Harput’u da bütün ilçelerini de seviyorum. Tüm halkı seviyorum. Öğrenciliğim orada geçti. Anılarım ve arkadaşlarım var orada. Hala oradaki arkadaşlarımla görüşüyorum. Elazığ benim için ilk göz ağrısı olan illerden birisi. Elazığ Ticaret lisesinden birincilikle mezun oldum. Öyle de bir onuru var Elazığlıların bana verdiği. Dolayısıyla Elazığ’a ve Elazığlılara yürek dolusu selamlarımı saygılarımı gönderiyorum”ifadelerini kullandı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosymal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sizlere selamı var"dedi.

HABER: KEVSER ÖZ

VİDEO: