CHP Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız Esnaflarla Bir Araya Geldi

CHP Elazığ Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Daha sonra gençlerle bir araya gelen CHP Elazığ Milletvekili Adayları kahve içip sohbet etti.

CHP Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız Esnaflarla Bir Araya Geldi

CHP Elazığ Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Aday Yıldız bu kapsamda Saray Camisi, Şire meydanı, Belediye Çarşısı ve civarındaki esnafla bir araya gelerek talepleri dinledi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

CHP Elazığ Milletvekili Adayları Ahmet Yıldız ve Alım Çeliker Özdemir gençlerle buluştu.

Aday Yıldız, biz siyaseti gençlerin geleceği için yapıyoruz” dedi.

YILDIZ: HEM KAHVE ISMARLAYALIM HEM DE SOHBET EDELİM İSTEDİK

Aday Yıldız, “Hem kahve ısmarlayalım hem de sohbet edelim istedik. Biz siyaseti gençler için yapıyoruz gençlerin geleceği için yapıyoruz onlar için mücadele ediyoruz. Gençler bu konuda ne düşünüyorlar bizden ne istiyorlar amaçları nedir hedefleri nedir ya da günün siyasetini nasıl yorumluyorlar bizden beklentileri nedir bizden nasıl bir siyaset istiyorlar bunları öğrenmek istedik” ifadelerini kullandı.

Aday Özdemir, gençleri dinlemek için bir araya geldiklerini belirterek, gençler bir artı temsil edilsin bu şehirde” dedi.

ÖZDEMİR: BU ŞEHİRDE GENÇLER ARTIK TEMSİL EDİLSİN, UMURSANSIN DİKKATE ALINSIN İSTİYORUZ

Aday Özdemir, “Sizden biriyim. Bir genç aday çıkarmak istedik gençlerin bir sesi olmak istedik Elazığ’da ve ciddi anlamda sesi olsun bu bir fiiliyata dökülsün istedik. Ben burada gençleri dinliyorum çok farklı yerlerde de konuşmayı tercih ediyorum. Dileklerini, şikayetlerini, ümitlerini, arzularını dile getirme misyonunu kendimde görüyorum bu yolculukta. Sorularınız olursa endişeleriniz, iyi dilekleriniz lütfen bize sorun gençler artık temsil edilsin bu şehirde biraz böyle umursansın dikkate alınsın istiyoruz” dedi.

Gençlerle buluşma programı soru cevap şeklinde devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137