Başkan Havabulut’tan Evlenecek Çiftlere Düğün Hediyesi Başkan Havabulut’tan Evlenecek Çiftlere Düğün Hediyesi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Elazığ 2. sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, Elazığ genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ziyaretleri kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelen CHP Milletvekili Adayı Akın, Karaçor Nahiyesine bağlı köylerdeki vatandaşları ziyaret ederek onların sorun ve taleplerini dinledi.

AKIN: KARAÇOR KÖPRÜSÜNÜ YAPMAK BİZE NASİP OLACAK

Abdullah Akın, "Karaçor bölgemiz gerçekten çok önemli bir bölgedir. Buradan Elazığ, Bingöl, Tunceli, Diyarbakır’a sebze gidiyor. Toprağı çok güçlü. Ama gel gelelim bu toprakların %10’u bile sulanamıyor. Elektrik maliyetleri yüksek, sulama göletleri yok. Su kenarında ama sulama yapılamıyor. Biz muvaffak olup iş başına geldiğimizde bu bölgeye inşallah ücretsiz olarak Güneş enerjili sulama sistemlerini kuracağız. Elektriğe para vermeden sulama yapacaksınız. Tarımda hem verim artacak hem girdileriniz düşecek. Diğer taraftan Karaçor Osmanağa köprüsünü yatırımı planına alarak yapacağız. Bu köprüyü yapmak bize nasip olacak inşallah.Karaçor’a inşallah biz eski hakettiği yere getireceğiz, 36 köye bir ambulans düşmez mi Allah aşkına, burda insan yaşıyor bu sorumsuzluktur. Geçtiğimiz yıl bakınız bir kardeşimiz 1,5 saat sonra ambulans geldiği için vefat ediyor. Biz buraya inşallah ambulans ve bir takım kamu hizmetlerini geri getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.