CHP  Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erolİzmir Adliyesine yönelik terör saldırısını önleyerek 2 teröristin etkisiz hale getirilmesini sağlayan kahraman Şehit Polis Memuru Fethi Sekinin Baskil ilçesi Doğancık köyündeki kabrini ziyaret etti.

Şehit babası Mehmet Zeki Sekinin eşlik ettiği Milletvekili Erol, oğulları Doğan Can ve Eren Can ile birlikte Sekinin kabrine karanfil bırakarak dua etti.

EROL: ARTIK ANALAR AĞLAMASIN, ÇOCUKLAR AĞLAMASIN PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ŞİDDETLE KINIYORUM

Ülkenin her karış toprağı için canını feda edecek milyonlar var diyen Milletvekili Adayı Erol, “ Ramazan bayramı öncesi Türkiye’de kahramanlık örneği gösteren PKK terör örgütünün hain saldırısına karşı hayatını ortaya koyan Fethi Sekin’in mezarının başındayız. Kendisini saygı ile hürmetle şükranla ve minnetle anıyoruz. Bu kahramanlar ülkemizde oldukça ülkemizin üniter devlet yapısı ve hain PKK terör örgütü asla hedefine ulaşamayacaktır. Bir kahramanlık öyküsü yazmıştır. Tabi ailenin yüreğine düşen ateşi bizim yaşamız mümkün değil. Allah kimsenin evine ocağına ateş düşürmesin. Artık analar ağlamasın, çocuklar ağlamasın. PKK terör örgütünü şiddetle kınıyorum. Bu kahraman insanlarımız bu ülke için kanlarını döküp kendilerini feda ettiler. Bu ülkenin üniter devlet yapısı için, cumhuriyet için devletimiz için, Mustafa kemal Atatürk’ün devrimleri için cumhuriyetin temel devrimleri için, ülkenin her karış toprağı için canını ortaya koyacak binler var ve Fethi Sekinde bunlardan biri kendisini saygı ve minnetle anıyorum. Fethi aynı zamanda benim İzmir’den arkadaşım. Haber geldiğinde İzmir adliyesinde bir çatışmanın olduğu söylendiğinde bir Elazığlı polisin şehir olduğu duyumu kulağımıza geldiğinde eyvah bu fethi bizim fethi olabilir dedim. Gerçekten de fethinin oradaki kahramanlığı binlerce insanın hayatını kurtardı. Bunları şükranla anmamak, saygıyla anmamak mümkün değil”dedi.