Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız seçim çalışmalarını Sanayi Sitesi ve Şehirler arası yolcu terminalinde sürdürdü.

Esnafları gezen Yıldız, sıkıntıları ve talepleri dinledi, projelerini anlattı.

Temaslarının ardından açıklama yapan Yıldız esnafın sıkıntılarının DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ekonominin başına gelmesi ile çözüleceğini söyledi.  

Yıldız, “Sahada gördüğümüz sanayi sitesini özellikle talebi ciddi bir yer sorunundan bahsettiler sanayi sitesinin yenilenmesi gerekiyor özellikle esnaf bu konuda talepkar. Dükkânlarından ve kiraların yüksekliğinden şikâyetçiler birçok kere yetkililer tarafından söz verildiği halde organize sanayi ya da oto sanayinin yenilenmedi ya da bir sanayi sitesini inşa edilmesinin yapılması ve bu konuda hiçbir ilerlemenin sağlanmadığı şeklinde birçok esnaftan şikayet aldık ve bu taleplerini bizlere de ilettiler. Dolayısıyla esnaf ciddi bir değişimden ve dönüşümden yana bunu net olarak sahada görebiliyoruz bu önemli bir sorun. Bir diğeri de terminali de ziyaret ettik terminal esnafının sıkıntılarını dinledik. Terminalde ciddi bir sakinlik var eski terminallerin görüntüsünden çok uzak yolcu sayısı da çok az esnafta çok sakin ve yakıtın yüksekliğinden çok şikâyetçiler dolayısıyla bilet fiyatlarının yükselmesi bu görüntüyü ortaya çıkarmıştır. Hayat pahalılığı kendisini burada da göstermektedir. Ekonomik sıkıntı burada göze çarpmaktadır ve bu ekonomik dar boğaz bu ülkeyi kurtarmak tekrar bizim iktidarımıza nasip olacak bizim genel başkanımız ekonominin başına geçerse tüm sıkıntıları çözer diye umut ediyoruz ve sahada çalışıyoruz” dedi.

Elazığ’da Otomobil Yaya Geçidindeki Çocuğa Çarptı Elazığ’da Otomobil Yaya Geçidindeki Çocuğa Çarptı