CHP Milletvekili Adayı Yıldız, Maden ve Gezin’i gezdi

CHP listesine Deva Partisi’nden Milletvekili Adayı olarak üçüncü sıradan giren Ahmet Yıldız, İl Başkanı Mehmet Kangal ile birlikte Maden, Sivrice ve Gezin’de temaslarda bulundu.

CHP Milletvekili Adayı Yıldız, Maden ve Gezin’i gezdi

Elazığ’da Cumhuriyet Halk Partisi listesine Deva Partisi’nden üçüncü sıra milletvekili adayı olarak giren Ahmet Yıldız, Maden, Sivrice İlçeleri ve Gezin Köyü’nü ziyaret etti.

İl Başkanı Mehmet Kangal ile birlikte ilk olarak Maden İlçesi’ne giden Yıldız, esnafları ve vatandaşları dinledi.

Yıldız ve İl Başkanı Kangal daha sonra Gezin Köyü’ne geçti.

Son olarak partilileri ile birlikte Sivrice İlçesini gezen Yıldız, halkın 14 Mayıs’ı umut olarak gördüğünü ifade etti.

YILDIZ: MADEN’DE ÖZELLİKLE DAHA ÖNCE OLAN CANLILIĞIN OLMADIĞINI GÖRDÜK

CHP Milletvekili Adayı Yıldız, “ Sahada gördüğümüz orunları ifade edeyim. Maden’de özellikle daha önce olan canlılığın olmadığını gördük. Ciddi anlamda göç vermiş. Biz Maden’i defaten ziyaret etmiştik ama olumsuz tabloyla bu sefer karşılaştık. Özellikle esnafın çok şikayetçi olduğunu gördük esnaf çok dertliydi. Ve birçok vatandaşımız artık 14 Mayıs seçimlerinin bir umut olduğunu bunun artık bir çare olabileceğini söyledi. Yani biz sahada bununla sık sık karşılaştık. Gerçekten vatandaş artık bir değişimden yana ne olacaksa artık 14 Mayıs’tan olsun istiyor. Bir değişim talebinden bahsediyorlar umutlarını buna bağlamışlar. Yine de vatandaşın bir umut beslemesi tabi ki önemli ama tüm bunların olabilmesi için tabi Hükümet’in değişmesi İktidarın değişmesi gerekiyor buda tabi ki bizlerin hem sahada ki çalışmamıza ve gerekli oy oranına ulaşmamıza bağlı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137