CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan beraberinde merkez ilçe başkanı ve parti yöneticileriyle birlikte Saadet Partisi İl Teşkilatını ziyaret etti. CHP heyetini Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu karşıladı.

HACIBEKİROĞLU: BU ÖZELLİKLERİN YAŞANMASI GEREKİYOR

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “CHP heyeti Saadet Partimizi ziyarette bulundular. Ben ziyaret nedeniyle il başkanımızı ve değerli arkadaşlarımızı kutluyorum. Gerçekten siyaset bu özelliklerin yaşanması gerekiyor. Ülkenin birlik ve beraberliğinin en fazla ihtiyaç olduğumuz bu günlerde üst tabakada genel merkezler düzeyinde alt tabakada da 82 milyon insanımıza iyi referans olur diye düşünüyorum. Şuanda iktidar ve muhalefet partisi bir araya gelerek, milli ittifaktan söz ediyorlar. Benim bu milli ittifakla ilgili söyleyecek sözüm yok. Ancak milli ittifakla beraber Türkiyemiz’de olmayan kutuplaşmayı beraber yapıyorlar. Yani benimle berabersen millisin eğer sen benimle beraber değilsen gayri millisin” dedi.

KAPLAN: ERKEN SEÇİMİN GÜNDEMDE OLDUĞUNU BİLİYORUZ

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ise, “Bu ziyaretin amacı siyasi dayanışmaların dışında bir aile ziyareti niteliğinde Saadet Partisi’ni ziyaret ettik. Ülkemiz gerçekten zor şartlardan geçiyor. Ülkede gün geçmiyor ki sabah kalktığı zaman şiddet, cebir ve yokluklarla çoğalan bir nesil olmasın. Bu ziyaretlerin asıl amaçlarından bir tanesi de 2019 yılında yapılması düşünülen ancak 2018 yılı içerisinde bir erken seçimin gündemde olduğunu biliyoruz. 2019’da yada 2018’de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi söylemiyle dile getirilen yada milletvekili seçimi bununla beraber yerel olarak belediye seçimlerinin gündemimizde olduğunu biliyoruz. Bu seçimler ülkemize ne kazandırır ne kaybettir onu o günler gösterecektir. 2019 seçimleri nedeniyle CHP genel merkezimizin bilgi doğrultusunda aynı fikirleri taşımak suretiyle siyasi partilerimizi STK’larımızı ziyarete gidiyoruz. Terörle bağlantısı olmayan tüm siyasi partileri ve STK’ları ziyaret ediyoruz” ifadelerini kullandı.