CHP ve İYİ Parti Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

10 Kasım töreninde CHP ve İYİ Parti Atatürk Anıtına çelenk sundu.

CHP ve İYİ Parti Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. Yıl dönümü nedeni Atatürk anıtına çelenk sundu.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu.

CHP İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle andıklarını kaydetti.

DURAN: BİR KEZ DAHA BÜTÜN BENLİĞİMİZLE ATATÜRK2E YÖNELECEĞİZ

Coşkun Çağlar Duran, “Düşünceleri, yaşamı ve eserleriyle 83 yıl önce bu gün ölümsüzlüğe yolcu ettiğimiz önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz. Atatürk; bir ülkenin onurunu, haysiyetini koruyarak nasıl çağdaş ve örnek bir Cumhuriyet haline getirildiğini hem tarih yazarak hem de tarihe not düşerek göstermiş hem de mazlum milletlere örnek olsun diye tarihe tescil etmiş bir liderdir. 10 Kasımlarda Atatürk’ün düşüncelerinin ilke ve devrimlerinin ölümsüzlüğünü görmenin coşkusunu yaşayıp bir kez daha bütün benliğimizle Atatürk’e yöneleceğiz” dedi.

OR: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANMAK FİKİRLERİNİ KENDİMİZE YOL HARİTASI OLARAK KABUL ETMEK VE BU DOĞRULTUDA ÇALIŞMAK ONA KARŞI DUYDUĞUMUZ SAYGININ VE SEVGİNİN EN BÜYÜK GÖSTERGESİ OLACAKTIR

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ise, Türkiye Cumhuriyetine her yönü ile sahip çıkacaklarını söyledi.

Mevlüt Or, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak, fikirlerini kendimize yol haritası olarak kabul etmek ve bu doğrultuda çalışmak ona karşı duyduğumuz saygının ve sevginin en büyük göstergesi olacaktır. Biliyoruz ki biz de eğer kendi ufkumuzu, geniş hedeflerimizi büyük tutarsak ancak o zaman onun manevi şahsiyeti huzurunda başımız dik, anlımız açık bir şekilde durabiliriz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gagko
gagko - 2 yıl Önce

çelenk önemli tabi o olmazsa olmaz zten

SIRADAKİ HABER

banner137