Cumhuriyet Halk Parti’sinde merak edilen soru cevabını buldu. CHP Elazığ Milletvekilliği Adaylığı için iki isim gündemdeydi. Gürsel Erol mu Ali Özcan mı? Aday gösterilecek soru bugün cevabını buldu ve CHP’nin Elazığ Milletvekili Adayı belli oldu.

CHP ELAZIĞ ADAYI GÜRSEL EROL

Partide kesinleşen bir tane milletvekili adayı olduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, “Genel Başkanımız Elazığ için şuanki Tunceli Milletvekilimiz Gürsel Erol’u görevlendirdi” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesiyle Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’un Elazığ’dan milletvekili adayı olarak görevlendirildiğini açıkladı. 21 Mayıs’da YSK’ya listeleri vermeleri gerektiğini belirten Tezcan, “Şu ilde şu adayımız henüz belirlenmiştir demek durumunda değiliz. Bir tane isim söyleye bilirim. Sayın Genel Başkanımız Elazığ’da Tunceli Milletvekilimiz Gürsel Erol’u görevlendirdi. Mesela yeri belli olan tek milletvekili adayımız Gürsel Erol’dur. Gidecek Elazığ’da bugünden itibaren gitsin Elazığ’da çalışsın. Geçen dönemde özellikle 1 Kasım’a giderken 81 il içerisinde milletvekillerimiz içerisinde tek ön seçimle belirlenen Tunceli’ydi. Bu dönemde de Elazığ’da ona görev düşüyor. Gidecek Elazığ’da çalışacak. Şuanda Genel Başkanımızın iradesiyle görevlendirilen tek arkadaşımız Gürsel Erol’dur” ifadelerini kullandı.