Çimenler Aşireti Geleneksel 2. İstişare Toplantısı Yapıldı

Kovancılar Çimenler aşiretinin geleneksel ikinci istişare toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çimenler Aşireti Geleneksel 2. İstişare Toplantısı Yapıldı

Kovancılar Çimenler aşiretinin geleneksel 2. istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Aşiret temsilcilerinden İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Ak Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Demirtaş, Kovancılar AK Parti İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, Kovancılar İl Genel Meclis Üyeleri Eyüp Çelik, Kainat Bağbudar, Aziz Çimen ve çok sayıda aşiret mensubu katıldı.

Toplantılarını geleneksel olarak devam ettirdiklerini belirten İş insanı Muhittin Çimen, katılımcılara teşekkür etti.

AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, düzenlenen toplantıda herkesin bir araya geldiğini ifade etti.

Sarıpolat, “Çimen ailesinin her yıl geleneksel hale getirdiği böyle yemekli bir toplantıda bizleri bir araya getirdiğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Burada katılmalarından dolayı İl Başkan Yardımcımız Vahdettin Demirtaş beye, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet beye ve bütün katılımcılara hoşgeldiniz diyorum” dedi

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, çimenler aşiretinin her zaman AK Parti’ye destek verdiğini belirterek teşekkür etti.

Şerbet, “Çimen ailesini uzun yıllardan beri tanıyorum. Gerçekten kalabalık ve partimizi seven, partimize gönül vermiş bir aile. Partimizin kuruluşundan bu yana sürekli yanımızda olmuşturlar. Ben burada başta Aziz Çimen abim olmak üzere oğullarına torunlarına çok çok teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

AK Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Demirtaş, bu tür programların kaynaşma açısından önem taşıdığını kaydetti.

Demirtaş, “Bizleri sofralarına davet eden Çimen ailelerinin büyüklerinden gençlerine kadar hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Rabbim bu birliklerini bu dirliklerini bozmasın inşallah. Sürekli ve daim olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137