Çınar: Bölge Elemelerini Takip Edeceğiz

Yeni Sezon hazırlıklarına başlayan Harput Dibek Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar, bölge elemelerini takip edeceklerini ve gençleri kulübe kazandırmak istediklerini söyledi.

Çınar: Bölge Elemelerini Takip Edeceğiz

Elazığ Karakoçan FK takımında yeni sezon için arayışa başlanıldı.

Harput Dibek Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar, yeni sezon kadrosunun oluşturulması için Milli Takım Altyapısı için düzenlenen bölge elemelerini takip edeceklerini ve buradan tespit edecekleri gençleri kulübe kazandırma adına çalışma yapacaklarını ifade etti.

Yeni sezon için çalışmalarına henüz başlamadıklarını ancak kadro planlaması için kendisinin bazı etkinlikleri takip edeceğini belirten Ender Çınar, “Türkiye Milli Takımlar Sorumlularınca UEFA Regions Cup’ta ülkemizi temsil edecek olan oyuncuları belirlemek adına Milli takım oyuncuları seçmeleri düzenlenecek. Düzenlenecek olan seçmelere ilimizden 5 oyuncu davet edildi. Bende bu elemeleri takip edeceğim. Burada tespit edebileceğimiz genç yetenekleri kadromuza kazandırıp önümüzdeki yıllarda takımımızın başarısı için bir planlama yapacağım. Kulüplerin ekonomik olarak rahatlamasını sağlamak adına hemen her kulüp genç oyunculara yönelmiş durumda. Bizde kulüp olarak bu yönde bir çalışma yapacağız” dedi

Erzurum’da yapılacak olan Regions Cup ‘ta ülkemizi temsil edecek olan Milli takımı oluşturmak adına yapılacak olan seçmelere ilimizden Burakhan Cevher,  Muhammed Yılmaz,  Semih Çağlar,  Muhammed Ali Polat ve Şahan İlgen davet edilmişti. Eleme müsabakaları bugün başlayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137