Çoban: 1 Nisan’dan Sonra Kaldırım Belediyeciliği Gidiyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa mahalle sakinleri ile buluştu

Çoban: 1 Nisan’dan Sonra Kaldırım Belediyeciliği Gidiyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim ziyaretlerini Abdullahpaşa Mahallesi’nde sürdürdü.

Daha sonra Abdullahpaşa Mahalle sakinleri ile bir araya gelen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, vatandaşlara seslendi.

Bilal Çoban’a MHP milletvekilleri  Ayşe Sibel Ersoy, Hasan Kalyoncu, Ali Muhittin Taşdoğan, MHP MYK üyesi Uğur Öztürk, MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve teşkilat üyeleri de  eşlik etti.

IŞIKVER: 49 TANE MİLLETVEKİLİMİZİN VARLIĞINI HER AN YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Abdullahpaşa’da bir kahve toplantısı var dediler geldik ama buraya sığmamışsınız maşallah. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 31 Mart 2019 mahalli idareleri seçimleri dolayısıyla çalışmalarımız hız kazandı. Bugünde Abdullahpaşa’dayız. Bundan sonra her gün 15.30 ile 18.30 arasında bir mahallede dükkan dükkan, ev ev, hane hane tarayarak herkesi kucaklayacağız Allah’ın izniyle. Bugün teşkilatımızın bel direği olan belki de mahalle teşkilatlarımızın en dirilerinden biri olan hasan kardeşimizin başkanlığı yapmış olduğu Abdullahpaşa teşkilatındayım. Çok teşekkür ediyorum ilginize. Maşallah 3 saat içerisinde Abdullahpaşa’da dokunamadığımız insan kalmadı. İnşallah bütün mahalle teşkilatlarımızla aynı gayreti, aynı hazzı ve hızı bize yaşatacaklar. Buna inanıyorum. Bugün aramızda çok kıymetli Milletvekillerimiz va.r Sağ olsun sizde taktir edersiniz ki son 1 aydır bir milletvekilimiz olmadan 1 günü dahil geçirmedik. Şunu söylüyorum; belki bir Milletvekilinin 100 oyla çok kritik bir oyla kaybetmemize rağmen bugün 49 tane Milletvekilimizin varlığını her an yanımızda hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

TAŞDOĞAN: BİZ ÖZ KARDEŞİZ. 49 VEKİL, ELAZIĞ’IN VEKİLİ

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, “Gözümüz Elazığ’daydı. Çok az bir farklı Sayın Vekilimize kavuşamadık ama Kur’an-ı Kerim’de der ki mümin müminin öz kardeşidir. Mümin, müminin kardeşidir. Alparslan Türkeş’de der ki ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Biz öz kardeşiz. 49 vekil, Elazığ’ın vekili. Biz ülkücüyüz. Birbirimize çelik gibi sarılırız. Sayın Başkanın vaatlerine baktım. Güzel vaatleri var. Elazığ’ı yaşanabilir bir kent yapmaya çalışıyor. Elazığ’ı güzel insanların, gakgoşd dediğimiz insanların huzurla, vatansever bir şekilde yaşadıkları cennet yapmak istiyor. İnşallah yapacak” şeklinde konuştu.

ERSOY: HEPİNİZİN GÖNLÜ VATANI İÇİN ÇARPIYOR

MHP MYK üyesi ve Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, “Bütün gönlümle buradayım, sizlerle birlikteyim. İnşallah çok huzurlu bir geleceğe doğru Bila Başkan’la yürüyeceğiz hep birlikte. Hepimiz vatanımız için buradayız. Biliyorum hepinizin gönlü vatanı için çarpıyor. Bizimde bu vatan sevgisinde, bu vatanda bir tuzumuz olsun, emeğimiz olsun ne mutlu bize. İnşallah hep birlikte güzel yarınlara, huzurlu geleceğe gideceğiz” dedi.

KALYONCU: BU ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRMEYE ÇIKMAK İÇİN, GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKMIŞ

İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu da, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediyecilikte geleneklerine bağlı modern bir anlayışla şehir oluşturan, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza hizmet veren engelsiz belediyeler olarak doğayla, çevreyle uyum içerisinde bir belediyecilik anlayışıyla her yerde yola çıktı ve bunu başaracağız. Şimdi Sayın başkanın projelerine baktık, projelerini inceledik. Bunlar uygulanabilir, şehri güzelleştiren projeler. Turizmden spora, alt yapıdan kirliliğe kadar bütün alanlara değinmiş ve sizlerle beraber bu şehri güzelleştirmeye çıkmak için, güzelleştirmek için yola çıkmış" diye konuştu.

ÖZTÜRK: İŞİ EHLİNE TESLİM ETME ZAMANI GELDİ

MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ise, “Yıllardır bizimle birlikte davamıza hizmet ediyor. Şimdi de Elazığ’ın belediye başkanlığı için karşınızda ‘e gakko yeter da’ işi ehline teslim etme zamanı geldi artık” dedi.

ÇOBAN: 1 NİSAN’DAN SONRA KALDIRIM BELEDİYECİLİĞİ GİDİYOR

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban da, “Uzun bir yol ve Allah nasip ettiğinde bize şanlı bir zafer ile yardım ettiğinde 1 Nisan’dan sonra yeni bir belediyecilik anlayışına yöneliyoruz. Çünkü sistem gereği Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi geldi. 1 Nisan’dan sonra kaldırım belediyeciliği gidiyor, hizmet belediyeciliği geliyor. Artık 1 Nisan’dan sonra belediyecilik anlayışı istihdam odaklı, üretim odaklı olmak durumunda. Bunu okuyamayanlar, bu belediyecilik anlayışını anlamayanlar, bunu göremeyenler maalesef gelecekte bir adım ilerleyemeyecekler. Sizden de ricam bunu göremeyen, 20 bin istihdam konusunda eleştiri getiren, biz vatandaşımıza sıcak yuva vaadinde bulunduğumuzda buna eleştiri getiren, biz vatandaşımıza yüzde 20 indirimi ve temiz su, muslukları akınca sular akacak dediğimizde buna eleştiri getiren, biz vatandaşımıza özellikle kadınlarımıza Türkiye’de ve dünyada ilk defa olarak ‘ele emeği göz nuru kadınlar sanayi sitesi’ projemizi sunduğumuzda buna eleştiri getirenler, çağrı merkezi organize sanayi bölgesi kuracağız dediğimizde eleştiri getirenler… belediye hastanesi kuracağımız dediğimizde eleştiri getirenler, probleminin olmadığını var sayarak yapamazlar, edemezler diyerek eleştiri getirenlere kırmızı kart. Kırmızı kart istiyorum. Onlar bekleyecekler. Çünkü biz onları yeterince seyrettik, oyunlarını gördük. Performanslarını seyrettik, hepiniz şahitsiniz, Allah’ta şahit. Bunlar bu oyunda mutlak bir şekilde dışarıya alınmalıdır” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 18:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Saffet
Saffet - 5 yıl Önce

Mhp başkanlık divanında bulunan Semih, Sadir, İzzet, Kamil, Deniz, Yaşar, İsmet, Kadir, Fatih ve Haluk gibi 5 harflilerden Semih'in açılış konuşması ne kadar itici idiyse bugün iştirak eden MHP vekillerinin üslupları ise o kadar yakınlaştırıcı, işte siyasetin dili kucaklayıcı olan olmalı

sarp
sarp @Saffet - 5 yıl Önce

Egede yaşıyorum.Elazığlı hemşerilerimden seçimlerde onurlu gururlu ve erdemli olmalarını diliyorum.Buna göre oy vermelerini diliyorum.İnsanlar seçimini yapacak..ya ülkedeki bu ekonomik dar boğazı kutuplaşmayı ayrımcılığı elazığın köy oluşunu ve diğer şeyleri tercih edecek yada tüm bunlara bir dur diyecek..

Hasan
Hasan @Saffet - 5 yıl Önce

Yarin oy kullanmaya giderken vicdaninla git parti falan gececeksin... elbette her aday bi partiye mensup olacak elazig icin kim daha yapabilir bunu koy sandiga... yapamadi gerekeni sandikta yap burda yorumla falan olmaz bilader

SIRADAKİ HABER

banner137