Çoban: Geleceğe Yürümek İstiyoruz

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Mustafa Paşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Çoban, vatandaşlardan 2 dönem için destek istediğini belirterek, “Biz hem konuşan hem de verin yetkiyi yapan makam olmak istiyoruz” dedi.

Çoban: Geleceğe Yürümek İstiyoruz

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmalarını Mustafapaşa Mahallesi’nde kahvehane toplantısı ile devam etti.

ÇOBAN: ÇOK İYİ HAZIRLIĞIM VAR

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Bilal Çoban, Elazığ’da yaşayan herkesin belediye başkanı olmak istediğini belirterek, “Bu mahallede doğdum ben, bu mahallede ilkokula kadar oturdum. Bu mahallenin, Seko Mahallesinin belediye başkanıyım diye yola çıkabilirdim ama hayır. Şu zümrenin, şu 38 mahallenin diyebilirdim ama hayır ben Elazığ’ın belediye başkanı olacağım. Bu şehirde yaşayan sağcısı, solcusu, alevisi, sunisi, şu partilisi bu partilisi hiç önemli değil. Bu şehrin insanının belediye başkanı olmak için ben yola çıktım. Çok iyi hazırlığım var. Bunun için bir kısır döngüye, ama ben şu partiliyim diyerek bu geleceğe doğru yürüyüşümüzde kimseden karşı karşıya gelmeden ama herkesin de desteği ve duasıyla ben kutlu bir yürüyüşe çıktım ve başarılı olmak istiyorum”dedi.

ÇOBAN: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

10 yıl için destek istediğini belirten Bilal Çoban, “Ben 10 yıl destek istiyorum. Birinci 5 yıl azdır, ikinci 5 yıl çoktur ama iki dönem belediye başkanı olmak istiyorum, bütün hazırlığımız bu yöndedir. Birinci 5 yıl siz bana destek olursanız ikinci 5 yılda 2024 yılındaki seçimlerde bir miting yaparak seçim kazanacağız. Bir tane miting yapacağız. Önümüzdeki dönem şunları yapacağız. Projelerimiz budur deyip oturacağız. Nasıl olacak, o 5 sene çok iyi çalışacağız. 2019’un 1 Nisanı’ndan itibaren 5 yıl boyunca yatmak, oturmak haram olacak. Gece gündüz çalışacağız. Gece uyumadan, gündüz oturmadan 5 yıl boyunca insanlar bize güvenenler ve bize oy vermeyenler görecekler ki bu iş öyle bir iş değilmiş. Belediyecilik başka bir işmiş ve belediyecilik bunların hakkıymış geçmiş dönemde ben oy vermemiştim bu dönem oyum bunlaradır diyerek ben bu şehrin tamamının oyuna talip olacağım ve bir mitingle”diye kaydetti.

ÇOBAN: BİR TANE FUTBOLCUYA VERDİĞİMİZ PARA KADARDIR ORADA HASTANE AÇMAK

Eski Devlet Hastanesinin yeri için kampanya başlattıklarını anımsatan Çoban, “Biz orayı belediye hastanesi yapmak istiyoruz. Lütfen o binayı başka yere vermeyin, lütfen dedik hem dilekçemizde hem kamuoyunun karşısında ilan ettik. Sen misin bunu diyen, bunu öyle bir sulandırdılar ki, yapılanmaz dediler. Biz belediyenin borcu var dediğimizde belediyenin borcu yok diyenler, belediyenin borcu var hangi parayla yapacaklar demeye başladırlar. Korkmayın bir tane futbolcuya verdiğimiz para kadardır orada hastane açmak. Sizin o kullandığınız makam aracının parasıdır orada hastane açmak. Makam arabası kullanıyorsunuz ya, 5 tanesinin parası kadar orada hastane açmak. Siz bu alt geçidi yaptınız ya, bu altgeçidin yarı parası kadardır orada hastane açmak. Hastane açmak kolay. Siz hazır mısınız? Siz bu şehrin üstündeki o perdeyi kaldırmadığınız sürece vatandaşla ilişkimizi düzgün kuramıyoruz” ifadelerine yer verdi.

ÇOBAN: VERİN YETKİYİ YAPALIM MAKAMI OLMAK İSTİYORUZ

Elazığ’ın her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Çoban, “Bizim layık olacağımız daha iyi bir insanımız var. Bu şehirlere layık birisi kalakacak, bunu yüksek sesle seslendirecek; bir mekanizmada bunu hayata geçirecek. Hem konuşan, hem de verin yetkiyi yapalım makamı olmak istiyoruz. Sizden isteğimiz ve talebimiz budur” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137