Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Bilal Çoban seçim çalışmalarına devam etti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Milliyetçi Elazığsporlular taraftar grubu Başkanı Muhammed Arslan tarafından düzenlenen program katıldı. Bilal Çoban’a MHP Konya Milletvekili Esin Kara ve MHP İl Başkanı Semih Işıkver’de eşlik ederken, başkan adayı coşkuyla karşılandı.

IŞIKVER: KARŞIMIZDA DURANLARA ZOR VE ANLAMSIZ GELİYOR

Cumartesi Pazar kavşağında düzenlenen programda konuşan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “30 yıl sonra bir mağlubiyet ve MHP’nin bir galibiyeti hakikatten karşımızda duranlara zor ve anlamsız geliyor. Ama bu defa öyle bir kararlılık ve irade var ki; inanın 11 gün kaldı. Önümüze hangi engelleri çıkarırlarsa çıkarsınlar, her türlü oyunun, her türlü engelin, her türlü fitnenin karşısında kimler var? biz varız biz. Allah’ın izniyle biz varız. Milliyetçi Hareket Partisi ile Prof. Dr. Bilal Çoban ile bir büyük destanı yazmaya var mısınız?” diye konuştu.

KARA: ONLARIN YÜZÜNÜ YERE EĞDİRMEYİN

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “Sizlerden temennim burada çok değerli Belediye Başkan Adayımız Bilal Çoban Başkanımız var. Yine aynı şekilde 10 tane ilçemizde çok değerli bizim Belediye Başkan adaylarımız var. Onların yüzünü yere eğdirmeyin. Sizlerden 31 Mart akşamı onları mutlu bir şekilde mazbatalarını almaları için gerekli oyları vermenizi istiyorum. Allah nasip ederse bende her zaman için yanınızda olacağım” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: STATÜKONUN SONU GELMİŞTİR

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, “Statükonun sonu gelmiştir. 31 Mart sandıklarda sizlerin şehrin bu durumundan memnun musunuz sorusuna hayır cevabınızla birlikte bu şehrin üzerindeki statüko sizler tarafından kaldırılacaktır. Bunu hisseden ve bunun farkında olan, adım adım geldiğinizi bugüne kadar sustuklarınıza sayacağımız o haykırışımızı sandığa döktüğünüz gün sonlarının olacağını biliyorlar. Nasıl bir strateji geliştirecekleri ile ilgili şimdi stratejiler geliştiriyorlar. ‘Biz nasıl bir strateji yaparız, buradan nasıl çıkarız’ diye. Buradan hiç çıkamayacaklar. Bunun farkında değiller. Bu insanlar kararını vermiş, bu insanlar kararını vermiş. İnsanlar değişim diyor. İnsanlar yeter artık diyor. Bunlar şunun farkında değiller; kaldırım belediyeciliği artık bu şehirde bitmiştir. Yeni bir dönem başlayacak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışına uygun, o çizgiye dayalı yeni bir belediyecilik anlayışı Allah nasip ederse bizim Doğu’muzdaki 10 milyon kişiye ışık olacak, Batı’mızdaki 70 milyon kişiye model olacak bir sistem geliyor. Biz geliyoruz” dedi.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban vatandaşlarla buluşmaya ve STK ziyaretlerine de devam etti.

Çoban Altın Der’i ve Elazığ Belediye Konservatuarı’nı ziyaret ederek, başkan olarak seçilmesi halinde yapacakları çalışmaları anlattı.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı’nın seçim ziyaretlerinin bir başka durağı  Hankendi yolunda hizmet veren işletmeler oldu.

Çoban, Daha sonra MHP Konya milletvekili Esin Kara ile birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ve üniversiteyi ziyaret etti.

Bilal Çoban, MHP Konya Milletvekili Esin Kara ile birlikte mali müşavirlerle bir araya geldi. Esin Kara, mali müşavirler için hazırladıkları kanun teklifi hakkında bilgi verdi.

KARA: BU BİZİM İÇİN HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “Dedik ki mali tatil, Temmuz ayında mali tatil başlıyor. 24’ünde vereceğimiz beyannameyi 25’inde veriyoruz. Bu bizim için hiçbir şey ifade etmiyor. Madem biz sıkışmaya alışkınız, Ağustos’ta geçici vergi var biliyoruz ama şunu yapalım; gelin hep beraber 10 Ağustos’a çekelim. Temmuz’da vereceğimiz beyannameleri 10 Ağustos’a çekelim, 10 Ağustos’ta ödeyelim. O zaman ne olur biliyoru musunuz? Belki Ağustos ayı sıkışık geçecek ama zaten biz alışkınız. Ne olur? 1 Temmuz’dan sonra 15 gün herkes tatilini yapar” dedi.

MHP Elazığ milletvekili Prof. Dr. Bilal Çoban, MHP Konya milletvekili Esin Kara ile birlikte köfteciler sokağı ve Doğukent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, seçimlerde destek istedi.

HABER: SITKI TAŞEL