Türkiye atletizm federasyonuna bağlı olan ve kısa adı IAAF olan çocuk atletizmi karar grubu toplantısı ilimizde gerçekleşti.

Genel koordinatörlüğünü eski rekortmen milli atlet ve aynı zamanda ilimiz eski gençlik ve spor il müdürü Necdet Ayaz’ın yaptığı toplantıya karar grubu üyeleri Prof.dr.Oktay Burma, Haldun Domaç, Nezir Önal, Mehmet Tekin ve proje sekreteri Kübra Işlak’la birlikte, ilimizden de danışma grubu üyeleri Coşkun Kamaç, Arslan Koç, Doç.Dr.Murat Özgüler, Bülent Tekataş ve Uğur İncioğlu katıldılar.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda yıl içinde yapılan seminerler ve buradan çıkan sonuçlar ve geribildirimler değerlendirilirken, ayrıca gelecek seminer ve talepler de gündeme alındı.

Elazığ ASKF başkanı Mustafa Gür de toplantı öncesinde IAAF koordinatörü Necdet Ayaz ve üyelerle görüşerek, ilimizde de çocuk atletizm semineri tertiplenmesi için talepte bulundu.

Türkiye atletizm federasyonu çocuk atletizmi koordinatörü Necdet Ayaz, toplantı öncesinde yaptığı değerlendirmede, Elazığ’da olmaktan mutluluk duyduğunu ve kurullarda çok sayıda Elazığlı ismin yer aldığını ifade etti.