Çocuk Psikiyatri Semt Polikliniği Yeni Yerine Taşındı

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne bağlı, daha önce Rızaiye Mahallesi Doktorlar İş Merkezi’nde halka hizmet veren Semt Polikliniği, Olgunlar Mahallesi Sarahatun hizmet binasına taşındı.

Çocuk Psikiyatri Semt Polikliniği Yeni Yerine Taşındı

Sağlık Müdürlüğü, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne bağlı olarak daha önce Rızaiye Mahallesi Doktorlar İş Merkezi’nde halka hizmet veren Semt Polikliniği, Olgunlar Mahallesi Sarahatun hizmet binasına taşınarak, yeni yerinde halka hizmet vermeye başladı.

0-18 YAŞ GRUBU HASTALARA HİZMET VERİLECEK

Halka Sağlık Hizmet Kalite Standartları seviyesinde çağdaş ve konforlu alanlarda hizmet sunmak amacıyla müdürlüğe ait Sarahatun Hizmet Binasına taşınarak bölge halkının ihtiyaçlarına göre yeniden düzenlenen Çocuk Psikiyatri Semt Polikliniği’nde 0-18 yaş grubu hastalara hizmet verilecek.

Sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması ilkesi ile vatandaşlara yerinde hizmet sunmak üzere düzenlenip, 10.02.2018 tarihinde halkın hizmetine sunulan Semt Polikliniğinde; Çocuk Psikiyatri Uzmanı, Çocuk Gelişimcisi, Psikolog ve yardımcı sağlık personeli görev yapıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Hasta ve hasta yakınlarının Alo 182, www.mhrs.gov.tr veya MHRS Mobil uygulaması üzerinden de randevu alarak muayene olabilecekleri yeni semt polikliniğinin bölge halkına ve hastalarımıza hayırlı olmasını temenni eder, hastalarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 10:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137