6-12 Mayıs Trafik Haftası dolasıyla çocuklara özel trafik eğitim programı düzenlendi

Ulukent Mahallesi Trafik Eğitim Parkında düzenlenen programa Elazığ Valisi Doktor Ömer Toraman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Şoförler Oda Başkanı Şevket Toraman katıldı

Elazığ Belediyesinde Müdürler Değişmeye Başladı Elazığ Belediyesinde Müdürler Değişmeye Başladı

Programda Trafik Eğitim’i alan çocuklar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bilgilendirildi.

Yıl boyunca eğitimlerin devam edeceğini söyleyen Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman etkinliği düzenlemelerinde yardımcı olan kurumlara teşekkür etti.

TORAMAN: BURASI YIL BOYU EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDECEK

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Elazığ’da da biz trafik eğitim parkurunu bugün itibariyle çocuklarımızın ve gençlerimizin istifadesine sunmuş oluyoruz. Burası yıl boyu eğitim faaliyetlerine devam edecek. Jandarma trafik ekiplerimizde burada faaliyet yürütecek. Polis trafik ekiplerimizde burada faaliyet yürütecek. Tabi burada bu iş birliğinde il Emniyet Müdürlüğümüz İl Jandarma Komutanlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzde çok güzel bir koordinasyon içerisinde çalışmalarını yürütüyorlar. Her seviyede çocuğumuzun muhakkak bu pistten eğitimden geçmesi için bir program dahilinde faaliyetlerini yürütecekler” dedi.