Cuma Telçeken, Madenlilerle Buluştu

Maden’den Bağımsız İl Genel Meclisi Üyeliğine Aday olan Cuma Telçeken, ilçe halkıyla bir araya geldi. Telçeken’i ilçede çok sayıda vatandaş karşılarken; Telçeken seçimlerde destek istedi.

Cuma Telçeken, Madenlilerle Buluştu

Mahalli İdareler Seçimlerinde Maden ilçesinden Bağımsız İl Genel Meclisi Üyeliğine aday olan Cuma Telçeken, Maden ilçesinde kalabalık vatandaş topluluğu tarafından coşkuyla karşılandı.

Telçeken Maden ilçesine konvoylarla geldi.

TELÇEKEN: TUTUĞUM HER DOST ELİNİ ASLA BIRAKMADIM

Kendisine destek vermek üzere bir araya gelen vatandaşlarla seslenen Maden İl Genel Meclisi Üyeliği bağımsız adayı Cuma Telçeken, “Hayatım boyunca hiç kimseyi aldatmadım. Hiç kimseyi kandırmadım. Tutuğum her dost elini asla bırakmadım. Verdiğim her sözün arkasında gücümün dahilinde durdum, durmaya devam edeceğim. Ben bölge ayrımı asla ve asla yapmayacağım. Her köye eşit hizmet götüreceğim” ifadelerini kullandı.

TELÇEKEN: MADEN İÇİN HEP BİRLİKTE ARTIK BÜYÜK OYNAYACAĞIZ

Maden Bağımsız İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Cuma Telçeken, “Bana sahip çıkınız, bana omuz veriniz inanın ki sizin buradan vereceğiniz ses Elazığ da yankı bulacak, Ankara’dan ses getirecektir. Bana destek vereceğiniz müddetçe, nefesim yettiği yere kadar önünüzde, yanınızda her zaman yürüyeceğimden asla ve asla şüpheniz olmasın. Şahsım adına ben bir şey talep edersem namerdim, ama siz değerli Madenli hemşerilerim için her türlü hizmeti, Maden ve köyleri için talep edeceğimden kimsenin asla ve asla şüphesi olmasın. Gelin hep beraber Maden’in, Sivrice’nin, Alacakaya’nın kaderini hep beraber, hep birlikte değiştirmeye Hazır mısınız, var mısınız? Şimdiye kadar birileri tarafından kandırıldınız, aldatıldınız? Yüce Rabbim şahidim olsun ki asla kandırmayacağım, aldatmayacağım, küçük hesaplar peşinden koşmayacağım, Maden için hep birlikte artık büyük oynayacağız” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137