CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ELAZIĞ’A GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak depreminin birinci yıl dönümü nedeniyle Elazığ’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan uçak Elazığ Havalimanı’na iniş yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ELAZIĞ’A GELDİ

24 Ocak’ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremde Elazığlıları yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremin yıl dönümünde de Elazığlıları yalnız bırakmıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak Elazığ Havalimanı’na iniş yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Elazığ havalimanında; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekilleri; Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve CHP Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve Elazığlı vatandaşlar karşıladı.

Cumhurbaşkanı, depremin şehre verdiği zararı ve acıların sarılması amacıyla yapımına hemen başlanılan konutların alanlarını helikopterle havadan inceleyecek, bilgiler alacak…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAZIKONAK’A GEÇECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Yazıkonak Beldesi’ne geçecek. Beldede tamamlanan TOKİ konutları önünde düzenlenecek olan konut teslim töreninde katılacak olan Cumhurbaşkanı, şehrin farklı bölgelerinde yapılan konutlardan hak sahibi olan depremzedelere konutlarının anahtarını teslim edecek.

İPEK YOLU GENÇLİK MERKEZİ’NİN AÇILIŞI YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir sonraki durağı ise kendi himayeleriyle Avrupa’da ve Türkiye’de tek örneği şehrimizde yapılan ‘İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin açılışını yapacak.

İL YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışın ardından Elazığ Valiliğinde il protokolü ile düzenlenecek toplantıda bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Valilik ziyaretinin ardından Elazığ’dan ayrılacak.

VİDEO:

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2021, 19:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Madenli
Madenli - 3 yıl Önce

Değil 20 30 cehapeli vekil 1923 ten beri tüm cehapeliler gelse elazize senin kadar etmez şeref verdin reis..

Yakup bilen
Yakup bilen - 3 yıl Önce

Hoş geldin.sayın başkanım Allah sana uzun ve sağlıklı ömürler versin inşaAllah.

serhat
serhat - 3 yıl Önce

Türkiye'nin başkanı. Elazığ'ın babası . Allah senden razı olsun . 1 yılda yapılan evler dünya da yapılmamıştır. hepsi bitsin 20 bin ev bu kısa sürede helal olsun sana . Rabbim , devletimizi Dünya'da muzaffer kılsın . seni başımızdan eksik etmesin

almanya bizi kıskanıyorrrrr
almanya bizi kıskanıyorrrrr @serhat - 3 yıl Önce

serhat senin dünyadan haberin yok ev yapmanın dünyanın en iyi şeyi oldugunu sanıyorsun ee fazla yandaş medya izleyince böyle oluyor demek..20 bin ev yapılmadı bir yılda.ufkunuz ne kadar dar arkadaş sizin.doruk beyde iyi yazmış.olayı mecazen açıklamış..aynen eskiden yağ kuyruğu vardı şimdi 20 bin ev yapıyoruz dünya bizi kıskanıyor

Doruk
Doruk @serhat - 3 yıl Önce

Yaptığım ironiyi anlamayanlar yorumumu beğenmemiş. :-)

Doruk
Doruk @serhat - 3 yıl Önce

Aynen dostum. Eskiden ekmeğe karneyle gidiyorduk. Yağ kuyruğu, şeker kuyruğu vardı. Gılıjdar SSG'yı batırdı falan.

Dünyada
Dünyada @serhat - 3 yıl Önce

Çok ilginç dünyada yapilmamis derken ne içtin kardeş sen bize de söyle aynından bu kadar mı cikariniz büyük

SIRADAKİ HABER

banner137