Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT ve Asgari Ücret Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların beklediği EYT ve asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "2023’e bu iki önemli konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz. Çalışma bu istikamette devam ediyor. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT ve Asgari Ücret Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan ziyareti dönüşünde gazetecilere açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca kişinin merakla beklediği emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi ve asgari ücrete ilişkin konuştu.

ERDOĞAN: ASGARİ ÜCRET MESELESİYLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DA AYNI ŞEKİLDE ZATEN YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

"EYT konusunun 2023’e girmeden gündemden kalkacağını, geniş kapsamlı bir çözüme kavuşacağını söyleyebilir miyiz?" sorusunu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tabii bizim hedefimiz, arkadaşlarımızla da yaptığımız görüşmelerde, bu yıl sonuna kadar emeklilikte yaşa takılanlar olayını çözmek. Asgari ücret meselesiyle ilgili çalışmalar da aynı şekilde zaten yoğun bir şekilde devam ediyor. 2023’e bu iki önemli konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz. Çalışma bu istikamette devam ediyor. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137