Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'daki Konutlarla İlgili Konuştu

AK Parti’nin Malatya’daki il kongresine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının başında Elazığ’da yapılan çalışmalara değindi ve en kısa zamanda Elazığ’a gelerek deprem konutlarını teslim edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'daki Konutlarla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Malatya’daki il kongresine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına 24 Ocak tarihinde Elazığ’da meydana gelen depremle başladı. Deprem nedeniyle her iki şehre geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, her iki şehirde yapılan konut çalışmalarına değindi.

Elazığ’da bin 15’i köy evi olmak üzere 18 bin 868 konutun inşa edildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, en kısa süre içerisinde Elazığ’a geleceğini belirtti.

“ELAZIĞ’A GİDİP KONUTLARI TESLİM EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz ocak ayında Malatya ve Elazığ'da yaşanan deprem felaketi nedeniyle bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Yapılan tespitlerin ardından Malatya'da 1.555 köy evi olmak üzere 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık. Depremin yıldönümünde konut inşasını tamamlamış olacağız. Elazığ'da da bin 15'i köy evi olmak üzere 18 bin 868 konut inşa ediyoruz. En kısa zamanda Elazığ'a da gidip konutları teslim edeceğiz. 9 ay gibi kısa sürede vatandaşlarımıza konutlarımızı teslim aşamasına getiren bakanlığımız ve yüklenici firmaları tebrik ediyorum” dedi.

“HIZLI TREN ETÜT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca; “15 Aralık tarihinde Kömürhan Köprüsü’nün açılışını yapacağız. Malatya - Elazığ hızlı tren çalışmasının etüt çalışmaları devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sahipsiz 23
Sahipsiz 23 - 3 yıl Önce

Elaziğ yazık Malatyaya gidiliyor Elaziğ yok yatırım yok harabe kent yıkılmayan evler var bitmiş şehir zor kendine gelir10 yılda tüm yatırım Malatyaya

Ha ha ha
Ha ha ha - 3 yıl Önce

Yav bi türlü gelemedin baskanim ya 25 eylül denildi 25 ekim denildi bu kezde 25 kasım olur

Elâzığ minnettar sana
Elâzığ minnettar sana - 3 yıl Önce

Allah razı olsun reis bekliyoruz elazig senin evin unutma

Yaw He He
Yaw He He @Elâzığ minnettar sana - 3 yıl Önce

YAW HE HE

Kürşat
Kürşat - 3 yıl Önce

Yedi düvele karşı tam bağımsızlık mücadelesi veren Aziz Devlet Başkanımıza ALLAH u Teâlâ Sağlık afiyet, güç ve kuvvet versin.Her zaman seninleyiz, Elazigimiz in yiğit,Mert kadirşinas halkı zatialinizi ağırlamaktan şeref duyar.Yaptigıniz sayısız hizmetleri asla unutmayacaktır.Hizli tren ile birlikte modern bir tren garı ihtiyacımız var,arzederiz.

Cuma Demir
Cuma Demir @Kürşat - 3 yıl Önce

İşte bu yalakalar olduğu müddetçe Elazığ kalkınamaz, gelişemez... Olsa olsa Malatya'nın gelişmiş ilçesi olur... Padişahım sen çok yaşaaaa...

Özge
Özge - 3 yıl Önce

Bu 1 haziran da kurası cekilenlerde mi teslim edilecek nolur bi bilgi verin ya

Kadir Kara
Kadir Kara - 3 yıl Önce

Orta Hasar rezaleti çözülmedikçe Elazığ ın sorunları çözülmez

YAZIK23
YAZIK23 - 3 yıl Önce

Yazık çok yazık ....yetiim öksüz kimsesiz elazığğ.


SIRADAKİ HABER

banner137