Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elazığ-Malatya Arasında Hızlı Tren Çalışmaları Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Battalgazi Devlet Hastanesi, Hekimhan Tünelleri, Kuru Kayısı Lisanslı Depo ve Borsası ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Elazığ’a da değinerek, “Harputlu Balakgazi ile Malatyalı Battalgazi arasındaki farkı bilmeyenlere bunları anlatmak kolay değil” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ-Malatya arasında yapılacak olan hızlı tren hattının etüt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elazığ-Malatya Arasında Hızlı Tren Çalışmaları Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Battalgazi Devlet Hastanesi, Hekimhan Tünelleri, Kuru Kayısı Lisanslı Depo ve Borsası ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Elazığ’a da değinerek, “Harputlu Balakgazi ile Malatyalı Battalgazi arasındaki farkı bilmeyenlere bunları anlatmak kolay değil” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Battalgazi Devlet Hastanesi, Hekimhan Tünelleri, Kuru Kayısı Lisanslı Depo ve Borsası ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ-Malatya arasında yapılacak olan hızlı tren hattının etüt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Harputlu Balakgazi ve Malatyalı Battalgazi arasındaki farka değindi.

Malatya bugünde göreni kendine hayran bırakan bir şehir. Bu vasfını sürdürüyor. Tabi Harputlu Balakgazi ile Malatyalı Battalgazi arasındaki farkı bilmeyenlere bunları anlatmak kolay değil. Ama öğreteceğiz inşallah. Biz öğretiriz inşallah” dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Yaklaşık 2 yıllık bir aranın ardından tekrar Malatya'da sizlerle hasret gidermenin mutluluğu içindeyim. Tarihe ismini 'seçkin insanların şehri' diye yazdırmış Malatya bugün de bütün parıltısıyla yoluna devam ediyor.

Malatya'nın bugünkü şehir merkezine ne derlerdi biliyor musunuz eskiden? Asbuzu...Malatya bugün de göreni kendini hayran bıraktıran bir şehir. Geçtiğimiz 20 yılda bu kadim şehrimize eser ve hizmetler kazandırmanın peşinde olduk. 20 yılda 33 milyar liralık yatırım yaptık. Yakışır Malatya'ya bu yatırımlar.

Sosyal yardımlarda 4 buçuk milyar lira tutarında kaynak aktardık. Sizleri yalnız bırakmadık.

Malatya’mıza ilk evim kampanyasıyla 2 bin 500 konut ilk iş yerim kampanyasıyla 500 iş yeri daha kazandırıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2022, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137