Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, "Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı" tanıtım toplantısında kabinesinin eylem planını açıkladı.

İlk 100 günlük icraat programını milletle paylaştıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orta Vadeli Programı ağustos ayı sonuna kadar kamuoyuna ilan etmeyi planladıklarını açıkladı.

Başkan Erdoğan, 2019-2023 dönemine ilişkin stratejik plan çalışmalarına başladıklarını, kasım ayı sonuna kadar bunu da tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ELAZIĞ’A DEĞİNDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı" töreninde Elazığ’a da değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elazığ ve Van’a ilave olarak Gaziantep’te de Jandarma Taktik İHA Komutanlığı kurulacak, Jandarmaya, 2 genel maksat helikopteri ve 6 SİHA daha kazandırılacak” dedi.

 

“ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİ’NİN RESMİ AÇILIŞINI EN KISA ZAMANDA YAPACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan törende Elazığ Şehir Hastanesi’ne de değinerek “Henüz resmi açılışı yapılmayan Elazığ Şehir Hastanemizde hasta kabulü başladı. İnşallah resmi açılışını da en kısa zamanda yapacağız. Eskişehir Şehir Hastanesi de önümüzdeki ay hasta kabulüne başlıyor. Manisa ve Ankara Bilkent Şehir hastanelerimizde bu yıl içinde faaliyete geçiyor” ifadelerini kullandı.