Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekilleriyle Toplantı Yaptı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen kahvaltı programında milletvekilleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekilleri de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekilleriyle Toplantı Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde milletvekilleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

TOPLANTIYA AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

Toplantıya MYK üyeleri ile birlikte Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kütahya ve Sivas illerinin milletvekilleri katıldı. 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ da toplantıda yer aldı.
Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. 

ÇELİK: MİLLETVEKİLLERİMİZİN İLLERİNİN KONULARI ELE ALINDI

Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Toplantıya, 26 ilden 79 milletvekilinin katıldığını kaydeden Çelik, “Toplantıda, milletvekillerimizin illerinin konuları gündeme alındı. Kış döneminde, seçim döneminde yapılan çalışmalar ve seçim sonuçlarının değerlendirilmesi oldu. İç politika ve dış politikaya ilişkin değerlendirmeler oldu. Genel Başkanımız bütün bu değerlendirmelerle ilgili kanaatlerini paylaşıyor. Bu çerçevede 3’üncü toplantıyı tamamladık. Yazla ilgili, meclis gündemiyle ilgili yapılacak çalışmalar da söz konusu. Milletvekillerimiz yaz döneminde illerinde nasıl bir çalışma olduğunu geniş kapsamlı değerlendiriyorlar. Eksiklikleri de dile getiriyorlar. Bütün bunlar parti yönetimimiz tarafından not alınıyor ve bu notlar çerçevesinde ilgili birimlere neler yapılması gerektiği noktasında Genel Başkanımızın talimatları iletiliyor” bilgisini verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kazım
Kazım - 5 yıl Önce

Ak Parti %67 oy alırken geçen yıl 24 Haziran da en fazla oyunu düşürdüğü 10 şehirden biri Elazığ olmuştu. Mesaj alındı denilmişti. Aradan geçen sürede alınmayan mesaj kendini 31 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği için bu defa oyu en fazla düşen şehirlerden yine biri Elazığ oldu %40 lara düştü. Belliki yine mesaj alınmamışki Stadyum meselesi yine oyalandı.Muhtemelen girilecek ilk seçimde Elazığ da AK Parti 2 vekil çıkaramayacak

Haram olsun hepinize
Haram olsun hepinize - 5 yıl Önce

Zıkkım yesinler di birde kahvaltı ziyafeti çekmiş..

elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

ölem ben size ne kadarda yakışisiz oralara boşbeleşler toplulugu

ÖZKAN
ÖZKAN @elazığlı - 5 yıl Önce

4unu topla bir rahmetli kamer genç etmez..

Sonu gözüküyor gibi
Sonu gözüküyor gibi - 5 yıl Önce

Milletvekillerinin illerinin konusu ele alındı evet, beraber yürüdük biz yollarda diyenler eskisi gibi artık bu beraberliğe son veriyor yavaş yavaş ve şu türkü akla geliyor aşağıdan yukarıdan yolun sonu gözüküyor. Başarısız bulduğu illerin vekillerini bak böyle giderse sonunuz iyi gözükmüyor dercesine... Vekilleri bu millet vergileriyle tosun gibi besliyor zaten meclisin yemekhanesindeki fiyat listesine bir bakın isterseniz. Her seçimde Elazığ sonuçları sabun gibi eriyor, böylesi denyolarla bu kadar olur Reis seçmesini bileceksin.

Hala bizim vekilimiz olduklarına inanıyorsan başkanım söyleyecek sözü yokkk demekkiiii
Hala bizim vekilimiz olduklarına inanıyorsan başkanım söyleyecek sözü yokkk demekkiiii - 5 yıl Önce

Yazık bir daha ki seçim de bu kadroyla oy daha da düşecek demektir

alp
alp - 5 yıl Önce

Aman da aman bizim dayatma vekiller Cumhurbaşkanını görme şerefine nail olmuşlar. Bu fotolarla Elazığa gelip hava atarlar artık. Tıpkı ZÜBÜK filmi gibi :))

Şadi
Şadi - 5 yıl Önce

Yeni Sistemde Vekillik çok kan kaybetti. Elazığ vekilleri için değişen bir şey yok zaten onlar hiç etkiledi değillerdi eski sistemde de öyleydi

Hilmi
Hilmi @Şadi - 5 yıl Önce

Bugün basına yansıdığı kadarıyla Kars vekili ,Köyü elinden alınmış zügürt ağaya döndük halk birşeyler bekliyor ama yetkimiz yok demiş

misafir
misafir - 5 yıl Önce

biz memleketimize çalışan faydalı insanların bizi temsil etmelerini istiyoruz şimdi sürsünler bu dörtlü sefasını


SIRADAKİ HABER

banner137