Türkiye Gençlik Vakfı Elazığ Temsilcisi Mustafa Şerifoğulları,15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Şerifoğulları yayımladığı mesajında, en uzun gecenin yaşandığı  15 Temmuz hain darbe girişiminin kara ve kirli bir leke olarak tarihe geçtiğini ifade ederek, “15 Temmuz 20016 FETÖ mensubu hainler tarafından aziz milletimize, demokrasimize, milli irademize ve geleceğimize el konulmak istenmiştir. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla anında sokaklara, meydanlara inmiş, eşsiz bir mücadeleyle hain girişimi geri püskürtmüştür. 15 Temmuz'da FETÖ/PDY terör örgütü tarafından hükümete ve Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan darbe girişimini milletimiz asil duruşuyla darbecilere darbe yaptı,  buna müsaade etmedi. Darbeyi asıl millet yapar”dedi

Türkiye Gençlik Vakfı Elazığ Temsilcisi Mustafa Şerifoğulları,”Bu uğurda şehadete yürüyen 249 şehidimizi ve 2196 gazilerimizi minnet ve şükranlaanıyorum. Hain girişimin yıldönümünde milletçe her daim olduğu gibi yine dimdik, aynı ruhla güçlüyüz, bir ve beraberiz. Unutmadık, unutmayacağız. Rabbim bu millete bir daha 15 Temmuzları yaşatmasın.” dedi.