DEMİR: BU SEÇİM SIRADAN BİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ DEĞİLDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Eski İl Başkanı Oğuzhan Demir, 23 Haziran tarihinde İstanbul’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmede Elazığlılara seslenen Başkan Demir, Dr. Devlet Bahçeli bu konudaki duruşuna, tavrına ve kararlılığına dikkat keserek, bu duruşu ciddiye almalarını vurguladı.

DEMİR: BU SEÇİM SIRADAN BİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ DEĞİLDİR

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından İstanbul’da oylar yeniden sayılmış ve seçim iptal olmuştu.

İptal olan seçimin ardından yeni seçimin 23 Haziran’da yapılmasına karar verilmişti.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Eski İl Başkanı Oğuzhan Demir, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

DEMİR: BU SEÇİM SIRADAN BİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ DEĞİLDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Eski İl Başkanı Oğuzhan Demir, “Biliyorsunuz ki 23 Haziranda İstanbul'da iki kutuplu bir Belediye Başkanlığı seçimi gerçekleşecek. ABD, Yunanistan, Almanya, Fransa gibi ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde kirli plânları olan ülkelerin; Türkiye aleyhine yazdığı raporlarla gündemden düşmeyen, Türk düşmanlığı ile tescilli Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri gibilerin; HDP, PKK, YPG, FETÖ, TİKKO, TMLGB ve benzeri bilumum terör örgütleri, sevicileri ve destekçilerinin, 31 Marttaki şaibeli seçimden sonra takındıkları tavırları, aldıkları pozisyonları ve tebrik mesajlarını görünce, bunu sıradan bir seçim olarak değerlendirmenin son derece yanlış olduğu kanaatindeyim. İstanbul, alelâde bir şehir. Bu seçim sıradan bir Belediye Başkanlığı seçimi değildir, İstanbul’daki seçimlerden "bize ne?" denilemez. İstanbul ülkedir, İstanbul ülküdür, İstanbul müjdelenendir, İstanbul seçimi BEKA seçimidir. #herşeygüzelolacak diyen duayenlerin şehit haberleri karşısındaki duyarsızlığını görüp; öbür taraftan PKK leşleri için yaktıkları ağıtları dinleyince; seçimin istedikleri şekilde sonuçlanması halinde her şeyin aslında ne kadar berbat olacağı apaçık ortadadır” dedi.

DEMİR: ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN TANIDIKLARINIZI BİNALİ YILDIRIM'A DESTEK OLMAYA DAVET EDİN, İKNA EDİN

Oğuzhan Demir, “Kıymetli Elazığlılar; Bizler, ülke siyasetine yön veren, ön görüleri ve yaptığı kritik hamlelerle ülkenin dar boğaza düşmesini her daim engelleyen, Türkmen Beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin bu konudaki duruşuna, tavrına ve kararlılığına dikkat kesilmeliyiz, bu duruşu ciddiye almalıyız. Bu nedenle, Oğuzhan Demir olarak sizlerden ricamdır; İstanbul’da yaşayan tüm dost, akraba ve arkadaşlarınıza sosyal medyadan ulaşın, telefonla ulaşın, onları ülkemizin bekası için Sayın Binali Yıldırım'a destek olmaya davet edin, ikna edin. Bilin ki, bu kısa sürede gerçek yüzünden sadece bir kaç kesit sunan zat, gelecek kötü günlerin habercisidir. Bilin ki, Zulüm 1453'de başladı diyen zihniyetin figürlerinden biri olan ve sadece sahneye konulan bir oyunun bugünkü aktörü konumundaki şahsiyetin oyunlarına karnımız toktur. İstanbul'da bu kadar gürleyen havada, yağmur, bereket varken "Yıldırımlar çaksın". Yüce Rabbimden 23 Haziranda yapılacak seçimlerin Ülkemize hayırlar getirmesini dilerim”diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mete
Mete - 5 yıl Önce

Tüm tanıdıklarımla hepimiz Ekrem İmamoğlu'na oy verecez.Her şey çok güzel olacak

çetin
çetin - 5 yıl Önce

nerde bi boş beleş var zaten beka peşine düşmüş, inadına her şey çok güzel olacak oğuzhan efendi..

SIRADAKİ HABER

banner137