Demirbağ, Akçakiraz Beldesi’nde Sorunları Dinledi

Muhtarları dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ bu defa da Akçakiraz Beldesi’nin sıkıntılarını muhtarlardan dinledi.

Demirbağ, Akçakiraz Beldesi’nde Sorunları Dinledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Akçakiraz Beldesinde istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya ayrıca Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri,  Akçakiraz Belediye Meclis Üyeleri, Akçakiraz mahallle muhtarları katıldı.

KAYA: HEP BİRLİKTE AKÇAKİRAZ’I GÜZELLEŞTİRELİM

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, “Akçakiraz gerçekten gelişen, kalkınan, kabuğunu kıran bir yer ve gerçekten insanların böyle hem köy hayatını hem şehir hayatını yaşamak istediği bir yer. Akçakiraz gerçekten buna müsait. Hakikatten 3 dakika 27 saniyede ben il özel idaresine gidebiliyorum, istediğim kurum müdürlüğüne gidebiliyorum. Akçakiraz’ın böyle bir avantajı var. Akçakiraz’ı gelin hep birlikte sizlerin bizlere sunacağı tavsiyelerle ve sunacağı katkılarla hep birlikte Akçakiraz’ı güzelleştirelim diyorum” ifadelerini kullandı.

KAYA: SİZE YANSIYAN PROBLEMLERİ BİR AN ÖNCE ÇÖZMENİZİ BİZ ÖZELLİKLE İSTİRHAM EDİYORUZ

Başkan Kaya, “Havalimanını, özellikls organize sanayi bölgesinin 1/3’ünü ve çift lokasyonlu bir yeri içerisinde barındıran bir yer. Dolayısıyla Akçakiraz bunları hak ediyor. Dolayısıyla Akçakiraz’a bir özel rezerv uygulamanızı, özellikle Akçakiraz’ın sorunlarıyla, size yansıyan problemleri bir an önce çözmenizi biz özellikle istirham ediyoruz. Çünkü siz hem ovanın hem kalbimizin hem yüreğimizin hem Akçakiraz’ın vekili olarak biz sizi görüyoruz. Özellikle de biz biliyoruz ki siz Akçakirazlı değilsiniz ama bir Akçakirazlılar kadar Akçakiraz’ı seviyorsunuz. Çünkü özellikle biz sizin seçiminizden önce Hanifi Bey’in bahçesinde toplanmıştık. Oradaki toplantımız da toparlanmamıza vesile oldu” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: AKÇAKİRAZ ÖNCEKİ YILLARA GÖRE ÇOK DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE KALKINMAYA BAŞLADI

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Sebahattin Bey Allah razı olsun iltifat ettiler. Elbette ki bizim kendi muhitimiz, kendi bölgemiz, kendi ilimiz. Fırsat buldukça geleceğiz. Bir de özellikle havaalanının Akçakiraz sınırları içerisinde yeniden inşa edilmesi, 1 milyon yolcu kapasitesilei havaalanının inşa edilmesinden sonra gerçekten Akçakiraz önceki yıllara göre çok daha hızlı bir şekilde kalkınmaya başladı, gelişmeye başladı. Tabi burada bu gelişmeyle birlikte Sebahattin Bey ifade ettiler; mahalli ihtiyaçlar da arttı bu ölçüde. Dolayısıyla artan bu ihtiyaçlarla birlikte merkezi hükümetten yardımların da o ölçüde artması lazım ki arzu edilen hizmet verilebilsin. Haklılar. Üzerimize düşeni yapacağız inşallah. Zaten bu depremle birlikte gerek Çevre ve Şehircilik Bakanımız, gerek İçişleri Bakan’ımız Elazığ’ımızın hemen her tarafına geldiklerinde büyük yardımları, hizmetleri oldu. Akçakiraz’ın da taleplerini önemli ölçüde karşıladılar. İnşallah bundan böyle de Akçakiraz Belediye’mizin de taleplerini bizzat takip edeceğiz bakanlık nezdinde üzerimizi yapacağız” diye konuştu.

DEMİRBAĞ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Milletvekili Demirbağ, “Akçakiraz’la gerek bu deprem sonrası yapılan konutlarla ilgili, var olan aksaklıkları da dinlemek suretiyle arkadaşlarımızla beraber değerlendirip inşallah üzerimize düşeni yapacağız. Sebahattin Bey köylerde bir de doğalgaz istiyorlar dedi. Köye doğalgaz istiyorlar. Haklılar da. Aradaki mesafe çok fazla değil. Buraya da doğalgaz verilsin diyorlar. Tabi eski durum yok. Şimdi buralar özelleşti. Gerek elektrik, gerek doğalgaz özelleşti. Özelleştiği zaman da orayı bir şirket, karını düşünen bir şirket anlayışıyla hareket ediyorlar. Eskiden devlette öyle değildi. Devlet bir hizmet kurumu olduğu için büyük çaplı illerde de onun taşra birimleri ne yapıyordu? İhtiyaç duyulan hizmetleri yapıyordu. Ama orada bir maddi kazanç, kayıp düşünülmüyordu. Şimdi öyle değil. Yerleşim merkezlerinin ihtiyaç durumlarına göre geri dönüşümüne göre doğalgaz yapılıyor. Trafolarda sıkıntılar var. Öncede görüşmüştük. İnşallah bunları biraz sonra hep beraber görüşürüz” diye ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığlı
Elazığlı - 3 yıl Önce

Birisi vekile sorun dinleme makamında olmadığını problemlere çözüm üretme makamında olduğunu söylesin.

23
23 @Elazığlı - 3 yıl Önce

AKÇAKİRAZ TÜRKİYENİN EN YARATICI BELDELERİNDEN. İŞSİZ OLANLARI ALMANYAYA DİREK GÖNDERİYOR. EKONOMİNİN OLDUĞU YERDE HUZUR, REFAH OLUR. NE DERDİ NE SIKINTISI.

Şiirler zilfoya
Şiirler zilfoya @Elazığlı - 3 yıl Önce

Yetmiş dokuz ili gezdim dolaştım.
Zaman oldu çok şöhrete ulaştım.
Çok yerlerde çok boş işlere bulaştım.
Vatanın elleri çok güzel amma
Gakgoşlar diyarı zilfo gırrosuyla bambaşka.

Testçi Zilo ağa
Testçi Zilo ağa @Elazığlı - 3 yıl Önce

Bu zilfodan tavlacı bile olmaz nasıl bunlara oy verdik aklım almıyor. Yoğurtçu zilfo ve saz arkadaşları...

Bu zülfü hakikaten boş adam
Bu zülfü hakikaten boş adam @Elazığlı - 3 yıl Önce

Bu zülfü hakikaten boş adam. Bu kadar baskı altındayken , bu kadar eleştirilirken bile gidip ankaradan büyük elazığın yararına bir hizmet sözü alamıyor. Yazıklar oldun ya 15-20 yılda hiç mi çevre yapamadın hiç mi nazın geçmiyor ankarada arkadaş. Sadece bağıran borazanlık işimi mi sana verdiler . Gerçekten anlamakta zorlanıyorum . Yani emekli olacağın kesin bu dönem yaptıklarınla anılacaksın ömür boyu o ama gene de baskıyı üzerinden atmak için gidip bir hizmet koparıp getiremiyorsun. Vasıfsızsın , vasıfsızsın , beceriksizsin, yetersizsin. Keşke bu dönem seçilmwseydin en azından bu kadar vasıfsız olduğunu öğrenmemiş olacaktık....

Bozo 23
Bozo 23 - 3 yıl Önce

Boşuna çırpınma Zulfo. Önce o gittiğin belediye başkanı gönderdiği gri pasaportlu insanların hesabını versin. Sana gelince, sende Oğuzhan Başkanın yediğin hakkını ödeyeceksin. Tez zamanda hesabı sorulmak üzere.

osman tatar
osman tatar - 3 yıl Önce

Tam bir katalizator, şimdi ye kadar tüm Elazığ'ın sorunlarını çözdüğü gibi, Akçakirazın da sorunlarını hemen çözer.

Akp
Akp @osman tatar - 3 yıl Önce

Yok o işi erol iyi yapar

Nuri
Nuri @osman tatar - 3 yıl Önce

Dinleme konusunda çok iyi köy gezer dinler ama çözer mi? 3 dönemdir vekil 13 senedir Elazığ ın tek bir sorununu çözdüğü duyulmadı.

Scarface
Scarface - 3 yıl Önce

Bu adam insan kaçakçklığı yapan belediye başkanı değilmiydi

Zühtü
Zühtü @Scarface - 3 yıl Önce

Ta kendisi

İki deli
İki deli - 3 yıl Önce

Birada..

Burak23
Burak23 - 3 yıl Önce

İnsan kaçakçılığında buranında adı geçmemiş miydi

Kel Başa Şimşir Tarak
Kel Başa Şimşir Tarak @Burak23 - 3 yıl Önce

Özel idare köyler hizmet götüren bir kurum. Akçakiraz Belediye Başkanı Belediye mi? köy muhtarımı? Gerçi her ikisi de değil gri pasaportçu? 3 dakika 27 saniyede İl Özel İdareye iniyormuş, 3 dakikada Çaydaçıra mahallesinden özel İdareye inemezsin, işte bu kafa ve bu kafalar yönetiyor sonrada seçip seçip Sahipsiz Elazığ diye feryad edip tekrar seçiyorlar. Sorun yönetemeyen de değil?

Son
Son - 3 yıl Önce

Sonuz nasıl olacak acaba??? Allah ıslah etsin

Hırsızzzzzzzzzzzzlarrr
Hırsızzzzzzzzzzzzlarrr - 3 yıl Önce

Şunlara bakın bir koyunuzu teslım edermısızzzzzzz. Güven vermılerrrr


SIRADAKİ HABER

banner137