AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ilçe ziyaretleri kapsamında Sivrice’de hem vatandaşlarla hem de partililerle bir araya geldi.

Sivrice İlçesi’nde Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ve İl Başkanı Cemal Babür tarafından karşılanana Zülfü Demirbağ, ilçe binasında partililere seslendi.

Parti teşkilatında İlçe Başkanı Cemal Babür, yerel seçimlere ilçe teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi.

“İLÇEMİZ ŞU ANA KADAR CİDDİ ANLAMDA DÜNYA KADAR KATKI ALDI”

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak,2014’te göreve geldiği günden itibaren ilçede yaptıkları çalışmaları anlatarak, “İlçemiz tabi ki geçmiş zamanlarda şahsi gayretleri ile emekleri olan arkadaşlarımız büyüklerimiz ve başkanlarımız var ama iktidar olmak çok farklı. Önümüzde yerel seçim var. Kim aday olursa olsun, ben sonuna kadar partimin yanındayım, partimin yanında olacağım ve cumhurbaşkanıma, ilime, ilçeme nasıl bir oy fazla getire bilirimin hesabını yapacağım. Sizlerden aldığım desteklerden, cumhurbaşkanımızdan aldığımız desteklerden, teşkilattan aldığımız desteklerden gerçekten ilçemiz şu ana kadar ciddi anlamda dünya kadar katkı aldı. Keşke sivrice ilçesi daha önceden iktidarla tanışmış olsaydı. Bu hizmetler nereden geldi? Siyasi güçten, iktidar gücünden geldi. Bunun için ne olursa olsun biz hepimiz bir olacağız. Ben bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye kaydetti.

“ELAZIĞ’DA AZAMİ GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, tabanda karşılığı olan adaylar ile alana ineceklerini ve başarıya ulaşacaklarını söyleyerek, “Elbette ki Cumhurbaşkanımızın bu konuda ifadeleri var, genel merkezimin genel başkan yardımcılarımızın. Tabanda rağbet gören, karşılığı olan adaylarla tüm Türkiye genelinde inşallah çıkacağız. Milletin arzu ettiği adaylarla çıktığımız zamanda elbette ki başarı elde edeceğiz. Temennimiz bu. Elazığ’da da azami gayreti göstereceğiz. Milletimizin isteği doğrultusunda tabanda başarılı olacak adaylarla çıkıp neticeye ulaşmak istiyoruz. Bütün kardeşlerimize de hayırlı uğurlu etsin, rabbim hayırlı bir seçim göstersin” dedi.