Milliyetçi Hareket Partisi’nde belediye ve il genel meclis üyeliği için başvurular devam ediyor.

Hüseyin Demircan ve Burak Düzenli de, MHP İl Binasına giderek, belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvuru evraklarını İl Başkanı Semih Işıkver’e teslim ettiler.

IŞIKVER: HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Hüseyin Demircan’ın başvuru evrakını teslim alan İl Başkanı Işıkver, “Devletin bekası, milletin selameti açısından Elazığ’ın kaybettiklerini yeniden kazanması açısından çok fazla önemsediğimiz 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimine hızla yaklaşmaktayız. Bu vesile ile bugün belediye meclis üyesi aday adaylığı müracaatlarımız devam ediyor. İlk müracaatımız Aygaz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Bayisi Hüseyin Demircan Beyefendi MASSAD’dan da tanıdığımız bir arkadaşımız. Kendisine bu yolda bizlerle olma adına, bizlerle ekip arkadaşı adına göstermiş olduğu cesaret ve irade dolayısıyla teşekkür ediyorum. Başvurusunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: RABBİM YOLUNU, BAHTINI AÇIK ETSİN

Aday adaylığı başvurusunda bulunan bir isim ise Burak Düzenli oldu. Başvuru evrakını alan Başkan Işıkver, “Elazığ’ı mutsuz eden sebeplerin ortadan kaldırılması adına çok kıymetli bulduğumuz, önemli bir fırsat olarak değerlendirdiğimiz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliği aday adaylığı müracaatını yapan Burak Bey’le birlikteyiz. Burak Düzenli, Gezin Dernek Başkanı ve MASSAD Başkan Yardımcısı. Kendisinin başvurusunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim yolunu, bahtını açık etsin” şeklinde konuştu.

DÜZENLİ: BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Aday adayı Düzenli de, “31 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah bizlere sunulan bu imkanı, fırsatı Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında kaçırmayacağımıza sizlerin desteğiyle olan güvenimiz tamdır. Yolumuz bir, davamız bir, inancımız bir, güvenimiz bir, bizlerde inşallah bu yolda, bu davada hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.