Demirdağ, Öğretmenler Gününü Kutladı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Demirdağ mesajında, "Öğretmenlerimiz ve öğretim elemanlarımız dün olduğu gibi bugün de özgür düşünen bireyler olarak yetişmelerinde; önemli bir yere sahiptirler" dedi.

Demirdağ, Öğretmenler Gününü Kutladı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Atatürk’ün 24 Kasım 1928’de “Başöğretmen” sıfatını alması vesilesiyle, 24 Kasım gününün her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlandığını ifade ederek, bütün öğretmenlerin bu anlamlı gününü gönülden kutladığını belirtti.

Prof. Dr. Demirdağ, “Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını görüyoruz, biliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılıyoruz.

Öğretmenlerimiz ve öğretim elemanlarımız dün olduğu gibi bugün de gençlerimizin milli ve  manevi değerlere sahip, kendine güvenen, özgür düşünen bireyler olarak yetişmelerinde; önemli bir yere sahiptirler.

Bizler, içinde bulunduğumuz şartlar ve imkânlar ne olursa olsun öğrencilerimize en iyi eğitim-öğretimi vermeye; onlara daha iyi bilgiyi öğretmeye ve donanımlı bireyler olarak yetiştirmeye gayret etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor; bu vesileyle emekli öğretmenlerimize sağlıklar diliyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137