Türk Ocakları Elazığ Şubesi tarafından “Deprem Gerçeği ve Elazığ” paneli düzenlenecek. Cumartesi günü Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre merkezinde düzenlenecek olan panel 14.30’da başlayacak.

Deprem uzmanları Prof. Dr. Ercan Aksoy, Prof. Dr. Fevzi Bingöl ve Prof. Dr. Ömer Keleşoğlu’nun depreme dair birçok konu hakkında bilgilendirme yapacağı panele hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür de çevrimiçi konuşmacı olarak katılacak.

Deprem gerçekliğine karşı nasıl bir yol izlenecek, Elazığ olası depremlerden ne kadar etkilenecek.. Deprem sonrası Elazığ’daki fay hatlarında son durum nedir? Ve daha birçok merak edilenler panelde yanıt bulacak.

Panele katılan vatandaşlar depreme dair merak ettikleri soruları sorabilecek…

Daha Büyük Bir Deprem Gerçekleşecek Mi? Daha Büyük Bir Deprem Gerçekleşecek Mi?

HAYKIR: TÜM HALKIMIZI PANELİMİZE DAVET EDİYORUZ

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Yavuz Haykır düzenlenecek olan panelle ilgili yaptığı açıklamada, “Tüm halkımızı deprem paneline bekliyoruz. Kafasında soruları olan vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz de çok rahatlıkla gelip orada hocalarımıza sorularını sorabilme imkanına sahipler. Çünkü bir tartışma kısmı olacak panelimizde. Orada da vatandaşlarımız rahatlıkla haocalarımızla kafalarına takılan soruları özellikle Elazığ’ın deprem sonrası durumu, depremselliği, Elazığ’ın yapı stokuyla ilgili veya bundan sonraki süreçte depreme karşı nasıl tedbirler alınır onunla ilgili görüşler ortaya konulacak ve bu anlamda da tüm halkımızı bu panele davet ediyoruz. Umarım bundan sonra ülkemiz, milletimiz böyle büyük felaketleri yaşamaz. Bunun için de bizim tedbirlerimizi hızlı bir şekilde devlet millet el ele almak zorundayız. Bu anlamda tüm halkımızı panelimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.