Deprem Uzmanı Naci Görür Açıklama Yaptı!

Deprem uzmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde meydana gelen 4,2 büyüklündeki depremin ardından açıklama yaparak Çelikhan-Erkenek-Türkoğlu hattının olduğu bölgeleri uyardı.

Deprem Uzmanı Naci Görür Açıklama Yaptı!

Gece saatlerinde Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Meydana gelen depremin ardından deprem uzmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Deprem uzmanı Görür, Çelikhan-Erkenek-Türkoğlu hatlarının bulunduğu bölgeleri uyardı.

GÖRÜR: ELAZIĞ DEPREMİNDEN SONRA PÜTÜRGE KOLUNUN RAHATLAMASI İLE İLGİLİ

Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada, “Dün Malatya-Pütürge/Kökpınar’da 4,0 büyüklüğündeki depremden sonra küçük artçı depremler Çayköy, Balpınarı ve Balkaya’da oluştu. Bunlar DAF’ın Elazığ depreminden sonra Pütürge kolunun rahatlaması ile ilgili. Dikkatli olunması gereken yer Çelikhan-Erkenek-Türkoğlu hattı. Sevgiyle” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hele buna bakin
Hele buna bakin - 3 yıl Önce

Dikkat edin dikkat edin ne edek.Cadira mi cikak evleri elimixle mi yikak.Bos bos konusma.Devlet hemen yeni evler yapar ha

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Allah aşkına kanal kanal gezip felaket.tellalıgi yapmayı bıraktın depremin ne mzan olacağı hakkında bir bilgiye sahip değilseniz umut yasa umutsuzluk dagitmayin. deprem oldu mu ekranlara sinek gibi yapışıyor bu hocalar

Gazi
Gazi - 3 yıl Önce

Yahu adam yeni kitap yazmış,reklamını yapmak için fırsat arıyordu,tam cuk diye düştü.Sarlatanlara prim yok.Haber esnasında kitabında reklamını yaptılar gördünüz değil mi?Yoksa ne insan nede deprem herifin umurunda bile değil,bunak' ın.

SIRADAKİ HABER

banner137