Depremzede Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi

Elazığ’da Vali Lütfullah Bilgin İlkokulu’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirilerek depremzede öğrenciler için kermes düzenlendi.

Depremzede Öğrenciler İçin Kermes Düzenlendi

Vali Lütfullah Bilgin İlkokulu’nda depremzede öğrenciler için anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden etkilenen öğrenciler için kermes gerçekleştirildi.

Düzenlenen kermeste öğrenci, veli ve öğretmenlerin hazırladıkları yiyecek, içecek, kitap ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Kermesten elde edilecek olan gelirler Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen öğrencilere ulaştırılacak.

İRTEGÜN: ZOR GÜNLERDEN HEP BERABER ÇIKACAĞIZ

Gerçekleştirilen kermeste konuşma yapan öğrenci velisi Sinan İrtegün, “Depremzedelere yönelik güzel bir kermes, yardım toplama kampanyası yaptılar. Ben de Ardahan'dan kalktım geldim. Kendilerine destek olmak için elimden geldiğince çiğ köfte yoğurdum ve katkı sağlamaya çalışıyoruz. Böyle zor bir günde hep beraber, topyekûn bir şeyler yapabilmenin gururunu yaşıyoruz. Bize bugünleri bahşeden okul yönetimimize, kızımın öğretmeni Gülşah hocamıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAHŞİ: HER AN DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ

Eğitimciler Birliği Sendikası Şube Başkanı İbrahim Bahşi ise, “Bugün ilimizde Elâzığ’ımızda 6 Şubat Maraş merkezli depremden dolayı, oradaki kardeşlerimize, oradaki öğrencilere katkı sunmak amacıyla, ilimiz Vali Lütfullah Bilgin İlkokulu'nda, dördüncü sınıflarımızın düzenlemiş olduğu kermesteyiz. Gerçekten yediden yetmişe Türk milleti tek yumruk olarak, birlik beraberlik mesajı vererek depremzede kardeşlerimize ilk günden itibaren ellerini uzattılar, yardım elini uzattılar. Bu milletimizin genlerinde var. Her zaman bunu yaptık, her zaman bir araya geldik. Bugün de bu öğrencilerimiz; bundan sonraki süreçte de biz onları yine unutmayacağız, her zaman onlarla birlikte olacağız, mesajını vermek için çocuklarımız aileleriyle birlikte, bir şenlik havası içinde düzenlemiş oldukları bu kermeste elde edilen geliri, oradaki öğrencilere, oradaki kardeşlerimize gönderecekler. Ben başta okul müdürümüz olmak üzere, tüm velilerimize, sevgili öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepsini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137