Depremzedeler İçin Yapılan Toplantıda Depreme Yakalandılar

Elazığ Ticaret Odası, Esnaf Oda Başkanları, STK temsilcileri, iş insanları ile bir araya gelerek depremzedelere daha hızlı yardım ulaştırabilmek toplantı yaptı. Açıklama yaparken Malatya’da 14.11’de meydana gelen 5.5’lik depreme yakalandı.  

Depremzedeler İçin Yapılan Toplantıda Depreme Yakalandılar

Elazığ Ticaret Odası, esnaf oda başkanları, STK Temsilcileri, iş insanları bir araya gelerek depremzedeler için tek yürek oldu.

2020’de Elazığ’da meydana gelen depremle birlikte yenilenen yapı stoklarının büyük bir enkazın önüne geçtiğini ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, daha koordineli bir şekilde yardımları ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

Kışkırtıcı paylaşımlara itibar edilmemesini isteyen Başkan Alan, yetkililerle görüştüklerini Elazığ’da olası bir durumda “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edileceğinin sözünü aldıklarını söyledi.

Deprem nedeniyle işletmeleri hasar alan esnafların mağdur olduğunu belirten Elazığ Esnaf Oda Başkanları Turan Kurnaz, açıklama yaparken Malatya’da 14.32’de meydana gelen 5.5’lik depreme yakalandı.

Video:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137