DEVA Partili Çanakçı ve Kangal, 2. Tur Seçimlerinin Önemine Değindi

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı ve DEVA Partisi il başkanı Av. Mehmet Kangal 2. tur seçim çalışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulundular.

DEVA Partili Çanakçı ve Kangal, 2. Tur Seçimlerinin Önemine Değindi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı ve Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal 2. Tur Seçim çalışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulundular.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı 2. Tur seçimlerinin önemine değinerek, deva partili teşkilatlar olarak tam kadro sahada olduklarını söyledi.

Çanakçı, “Cumhurbaşkanlığı birinci turda sonuçlanmadı. Önümüzdeki Pazar günüde seçim için ikinci tura gideceğiz. Ve cumhur ittifakı millet meclisinde salt çoğunluğun üzerinde bir sayı elde etti. Bizim tabi en önemli hedefimiz önümüzdeki Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde millet ittifakının ortak adayı olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı seçilmesidir. Biz şuanda deva partisi olarak tüm mesaimizi buna vermiş durumdayız. Türkiye’nin her bir ilinde bizim milletvekili adayımız olsun olmasın tüm illerimizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Tam kadro sahada çalışıyoruz. İyi bir neticede elde edeceğimizi düşünüyoruz” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal 2. Tur seçimlerinden umutlu olduklarını ifade ederek, hemşehrilerine sandığa gitme çağrısı yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137