Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ali Aygören Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlarını ziyaret etti.

AYGÖREN: SEÇİM VE SANDIK GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ali Aygören, “DEVA Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı olarak CHP ve İYİ Parti Merkez ilçe Başkanlığını ziyaret ettik. 6’lı masanın bileşenleri olarak Elazığ özelinde ve ülke genelinde yaklaşan seçimler nedeniyle seçim ve sandık güvenliği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızın kullandıkları oylara sahip çıkarak tek bir oyun dahi zayi olmayacağının garantisini veriyoruz Milletimizin bize göstermiş olduğu teveccühü seçimi farklı kazanarak taçlandıracağız. Buradan Elazığlı vatandaşlarımıza çağrımdır gelin bu sistemden güzel ülkemizi kurtaralım, Türkiye'mizi sandıkta güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçirerek ehil kadrolarla müreffeh yarınlara taşıyalım" diye konuştu.

Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı