DEVA Partisi Yönetimi FHGC’yi Ziyaret Etti

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ile bir araya geldi.

DEVA Partisi Yönetimi FHGC’yi Ziyaret Etti

Teşkilatlandırma çalışmalarını tamamlayan DEVA Partisi, kent genelinde ziyaretlerini sürdürüyor.

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağhan ve yönetim kurulu üyeleri, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

ERDEM: PARTİLERİN DEMOKRASİMİZE KATKILARI VAR

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, DEVA Partisi’nin yeni bir parti olduğunu anımsatarak, “Yeni kurulan bir parti. Elazığ’da da kuruluş çalışmaları ile faaliyetlerini yürütüyorlar. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bu partiler demokrasimizin vazgeçilmezidir. Partilerin demokrasimize katkıları var. Olmazsa demokrasi olmaz. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah kendilerini muvaffak etsin” dedi.

DAĞHAN: TÜRKİYE’DE KURULAN EN YENİ PARTİYİZ

Basının kamu vicdanı olduğunu ifade eden DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağhan da, “Elazığ basını ile, STK’ları ile ETSO’su ile her yönü ile toplam kalite anlamında iç içe yaşıyoruz. İlişkilerimiz devam ediyor. Yüz yüze baktığımız için beraber çalıştığımız için ilişkilerimizi sağlam tutmak zorunda, ilişkilerimizi sağlam tutmak zorundayız. Bu yönde basın kamunun vicdanıdır. Özgür basın, doğru habercilik demokrasinin partiler gibi olamazsa olmazıdır. Olan biten her şey birinci derecede halkımızı doğrudan yönlendirmeyi basın yolu ile sağlamalıyız. Türkiye’de kurulan en yeni partiyiz” diye kaydetti.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137