Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu, 29 Ekim günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde konser verecek.

Elazığ Devlet Klâsik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürü Olcay Bürhan, düzenleyecekleri konsere tüm Elazığlıları davet etti.

BÜRHAN: KONSERİMİZE TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Elazığ Devlet Klasik Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürü Olcay Bürhan yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünde bundan tam 98 yıl evvel “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” esasına dayanarak ilan edilen Cumhuriyetimizin yıl dönümünde 29 Ekim Cuma günü saat 20:00’de Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet konseriyle izleyicilerimizin karşısında olacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bir asırlık şanlı geçmişe sahip istiklal harbimizin zafere ulaşmasında ve yeni devletimizin kurulmasında vazife üstlenen kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğünü milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve kutsal amaç için toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşan tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz gazilerimizi de şükranla anıyoruz. Konserimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Konserde ayrıca piyano sanatçısı Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvatchantıradze de sahne alacak.