Dilek ve Petek Sitesi'nde Anahtarlar Teslim Edilmeye Başladı

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından TOKİ tarafından şehirde yapılan deprem konutlarından tamamlanan Dilek ve Petek Sitesi’nde anahtar teslimi yapılmaya başlandı. 17 hak sahibine anahtarları teslim edildi.

Dilek ve Petek Sitesi'nde Anahtarlar Teslim Edilmeye Başladı

Elazığ’da 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından bir binanın yıkıldığı çevresindeki binaların da ağır hasar görüldüğü Dilek ve Petek Sitesi TOKİ tarafından yerinde yapıldı. 179 konutun yapıldığı Dilek ve Petek Sitesi’nde hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katıldıkları programla Dilek ve Petek Sitesi’ndeki 17 hak sahibine anahtarları verildi.

Anahtar teslimiyle ilgili açıklama yapan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Sürsürü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan, Dilek ve Petek Sitesi Evleri, hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmeye başlandı. Hayırlı olsun!” dedi.

Anahtarlarını teslim alan hak sahipleri desteklerinden dolayı il yöneticilerine teşekkür ettiler.

Anahtar teslimi öncesinde açıklama yapan bazı hak sahipleri konutlarından memnun olduklarını ifade ederken bazı hak sahipleri ise kura çekimlerinde haksızlık olduğunu belirterek tepki gösterdiler.

17 konutun teslim edildiği Dilek ve Petek Sitesi’nde anahtar teslimleri Pazartesi gününden itibaren devam edecek.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Havada bulut OYLARI UNUT
Havada bulut OYLARI UNUT - 3 yıl Önce

Bugüne kadar AKP ye oy vermiş biri olarak beni ve ailemi orta hasarlı bir evde 3 aydır fazladan korku yaşatıp oturtmaya mecbur bıraktığınız için bundan size oy değil selam bile vermem

Habercilik
Habercilik - 3 yıl Önce

Helal olsun size kanal23 gibi en azından herkese teslim edilmiş gibi başlık atmadınız.

Bekir Deveci
Bekir Deveci @Habercilik - 3 yıl Önce

Ben hep söylüyorum.İçlerinde yinede en iyisi bu site diye

Adalet
Adalet - 3 yıl Önce

Reis ve bakan soylu = AKP diğerlerini yazmaya değmez (ELAZIĞ Temsilcileri) herkes yeni bir parti kuruyor keşke Reis de kursa bunlardan kurtulsak

Adalet
Adalet - 3 yıl Önce

179 daire teslim edemediniz. Yarın öbürgün abdullahpaşa,mustafapaşa v.s. konutları bitince ne yapacaksınız o zaman bu işin altından hiç kalkamazsınız

Öfkeli
Öfkeli - 3 yıl Önce

Yazıklar olsun bir kurayı bile becermediniz oysaki insanlar sadece kendi kati ve cephesini istediler zaten elazig ne istedi de oldu ki.

Kürşat
Kürşat - 3 yıl Önce

Geçen gün yorum yaparken,C.tesi günü ahantar teslimine başlamak haberi için,günlerce sürecek mi ki başlanacak denilmişti.Göruyoruzki 17 teslim geriye 162 anahtar kaldı,şimdi bu ne demek,izah edin.Kaş yapayım derken göz çıkarmayalim dedik ve öyle olacağa benzediği bir tarafa, fitneye malzeme vermek de ne ola.

Adalet
Adalet - 3 yıl Önce

Murteza iyi oku adalet+habercilik+Havada bulut başlıklarıyla yorum yapan benim petek sitesi sakinlerindeyim sende delikanlıysan habercilerle birlikte pazartesi günü anahtar teslimi için gel orda yalan yorum yapanlara seslen bende karşına çıkıp anahtarı göstereyim o zaman anlarsın mağdur olanmışım oturduğum ev hasarlıymış mı görürsün asıl algı operasyonu yapanlar sizlersiniz

Murteza
Murteza - 3 yıl Önce

Ne deprem mağduru,ne evi hasarlı ne de hak sahibi olmayan bazı şerefsizler,bu mağdur insanlar adına sanki kendileri haksızlığa uğramış gibi yorumlar yapıyor,biryerleri suçlama gibi çamur siyaset yapıyorlar,asıl cepheleri bozulmuş bunlar.Şovcu gerolun iflah olmaz taifesi,zannediyorlar ki kazanç elde ediyoruz.Deprem olduğu yıl içinde, yapılmış teslim edilen tertemiz evler, ALLAH devletimizden,Cumhur ittifakında n, hükümetimizden milletimizden,Vekillerimizden razı olsun,Varolsun, sağolsunlar.Fitneler ,hasetciler,vatan hainleri,din düşmanları hariç.


SIRADAKİ HABER

banner137